Fun

Politia romana are probleme cu legea

Daca si organul care ar trebui sa aiba grija ca cetatenii unui stat, banuiesc ca isi parcheaza masina neregulamentar… de i-a fost ridicata.

Prima mea senzatie, a fost sa ma buseasca rasul… dar dupa ce am stat mai bine sa realizez faptul, ce mi-a fost pus in fata in urma unui mass, mai ca imi vine sa plang. Nu-mi cautati lacrimile ca le-au mancat crocodilii!

Tagged

21 thoughts on “Politia romana are probleme cu legea

 1. sti vorba aia “ulcioru nu merge de multe ori la apa” era si cazu sa o pateasca si ei.

 2. Pe mine chiar m-a bufnit rasu’! Da’ rau de tot! :)) Dumnezeule, ce senzatie urata ai cand realizezi ca ti-a fost ridicata masina… Brrr!

 3. eu cred ca aveau o defectiune si cei de al ridicari doar i-au ajutat, cum sa se ridice masina politiei? vrei sa o pateasca cei de la ridicari auto?

  1. e incerta fotografia… si n-am cum sa stiu exact ce s-a intamplat acolo, dar pot sa-mi imaginez

 4. Eu am vazut poza azi la facultate si nu m-am abtinut sa nu rad. mai ales ca eram in mijlocul unei ore :))

 5. Din ce vad in poza avem o masina a politiei MAI si un camion de ridicat masini ce colaboreaza cu politia locala. Cum intre cele doua institutii exista o ‘dragoste’ frateasca ciudata, e limpede cum se asteapta la cotitura unii pe altii.

 6. Si oricum banii pentru redarea masinii nu vor fii platiti de catre acei politisti , ci de ministerul de interne 🙂

 7. Asta e de fatada si de ochii lumii, sa para impartiali. Eu vad ZILNIC masini de politie parcate pe borduri ori prin intersectii sau depasind pe linie continua si nimeni nu-i baga in seama, de altfel, nu se pot amenda singuri…

  1. e regizata:))? sa arate ca si ei sunt oameni, si pot sa greseasca :-P, tare asta!

 8. Se intampla … cautati pe google -masina politie ridicata- si vedeti primele 2 linkuri … al 2-lea in principiu … poza e exact aceeasi.
  P.S. Cititi si comentariile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.