Fun

Numarul mortii

Numarul care a bagat in sperieti  lumea este 0888 888 888, singurii posesori ai numarului  3 bulgari au murit in mod “miraculos”. Fiind 3 la numar, stiti voi cifra fatidica 3 din basme a fost scos din uz de catre firma de telefonie… pentru a nu exista riscul de a intra in faliment si a declara decesul afacerii.

La  ce era bun acest numar? Eu ma gandesc ca era o linie directa cu “Moartea” , ca in filmele americate cu linia directa catre presedinte… Cred ca ar fi avut mare cautare deoarece lumea putea sa afle cand avea sa ii viziteze “Doamna cu coasa”, si aveau timpul necesar pentru a putea sa-si aprinda celebra lumnare de la capatai.

Cum avea sa ii anunte “Moartea” pe posesorii numarului? Ma gandesc ca ar fi sunat cu taxa inversa, sau ar fi trimis un sms,ori cine stie poate avea minunte in retea…

Telefonul mortii

Sigur asta  e o stire foarte importanta care a facut inconjurul lumii de a ajuns si prin Romania!

30 thoughts on “Numarul mortii

 1. :)) Acum am aflat si eu citind aceste randuri. Nu mai e bun numarul,nu? Cred ca vor sa moara toate babele si mosii de infarct,la vestea ca moartea cu coasa ar putea sa-i sune,aducându-le vestea cea mare: “You will die in seven days” :))
  Cel putin ai timp sa te pregatesti

  1. da iti faci rezervare la hotel o camera cu un pat simplu de o persoana, cumperi mancare si bautura pentru marea petrecere ce se va da in cinstea ta! Iti cumperi imbracaminte noua ca doar pleci intr-o calatorie o vreme indelungata si fireste daca esti mai smecher dai comanda sa iti ridice un monument in forma de cruce ca doar esti credincios, eventual din marmura pentru a dainui peste veacuri.

  1. pai daca au dat si la PROtv trebuie sa credem! sa te rogi sa te sune cu numar necunoscut ca sa nu mori de spaima cand il vezi:), asta daca e cum zice Mihai Motrescu

  1. stai linistit ca iti da Sf Petru cartea de vizita a lui Dumnezeu daca ajungi la poarta Raiului

 2. Hahah, am ras bine :)) Trebuie sa imi revin :))
  Cum sa fie atat de imbecili? E chiar asa anormal sa moara 3 oameni pe parcursul a 10 ani, care intamplator au avut acelasi numar de telefon? De ce nu se uita sa vada daca 0853.521.407 nu e tot numarul mortii? 😀 A, faptul ca unul era mafiot, altul traficant de droguri nu spune nimic despre motivul mortii lor. Nu, sigur e blestemat numarul de telefon. Cum, cum sa evoluam cand la stiri se difuzeaza asa ceva…

 3. =)) N-auzisem de treaba asta pana acum. Sunt superstitioasa de fel, dar asta e prea de tot pana si pentru mine! Si eu am ceva fixuri… :))

 4. Numai persoane importante au detinut numarul. Pura coincidenta, si la noi nu credeti ca sunt numere deastea si cati au murit?
  Porcarii a la protv/

 5. Singura bizarerie e cum s-a nimerit ca numarul asta sa incapa pe mana a trei infractori celebri.Halal coincidenta…

  1. primul n-a fost infractor ci seful companiei de telefonie:)), sau cel putin asa am inteles eu!

 6. Te anunt ca maine dimineata la ora 7 o sa-ti sune ceasul! Mai multe detalii daca suni la numarul mentionat in articol.

  1. sa stii ca ai nimerit ora si faza cu ceasul si faptul ca ceasul este reprezentat de telefon:)) n-am credit pe telefon asa ca trebuie sa mai astepte vreo 67 de ani pana o sa am bani sa-mi incarc cartela…

 7. Nasol rau numarul asta, sunt multumit ca l-am invatat pe asta care il am acum si nu vreau sa renunt la el.

 8. Si eu am vazut stirea. O porcarie. Toti proprietarii numarului au fost interlopi. Prin natura “jobului” se expuneau unor riscuri mai mari. 🙂 Presa asta face stire din orice.

  Hai sa ai bafta!!

 9. Bre, este vorba de un lanț de “coincidențe”. Acum nu știu cât de bogați erau ăia 3 care au mierlit-o, ar avea niscaiva relevanță în context. Urmează ca la Hollywood să se facă un film cu buget nesimțit de mare pe treaba asta, să apară tricouri, căni inscripționate și adepți ai numărului :))

  @cristi – așa este și ți-o confirmă unu’ care face presă de vreo șapte ani.

 10. O stire mai penala ca asta nu se putea gasi? Oricum, nu cred in superstitii…

 11. tampenii… altceva nu poate fi. sa-mi dea mie numarul ala sa-i fac eu in ciuda mortii :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.