Fun

Noi produse pharma

Datorita zvonurilor din industria farmaceutica, precum ca produsele dezvoltate si distribuite de ei nu au efectele dorite, deseori chiar utilizand apa cu zahar in loc de tratamente pentru suferinzi, s-a dorit sa prezinte solutii pentru orice boala.
Astfel au lansat de curand un produs destinat sa contracareze importanta piata a produselor din tutun. Considerand ca tigaretele comercializate in farmacii sunt mai sanatoase, atestate stiintific ca pot rezolva problema celei mai raspandite boli cu transmitere sexuala.
Fiind la inceput de drum industria pharma foloseste ca indivizi pentru teste, studenti. Ei ar face orice pentru un ban in buzunar, ba chiar sa cumpere tigari de la moldoveni fara filtru. Implicit sunt niste victime sigure pentru colosul economic, niste victime profitabile fiindca sunt indicatorii perfecti de performanta a acestui pionerat, datorita: varstei, sanatatii, bugetului redus.

Paratigarette:

De cand efectele terapeutice ale marijuanei au fost dovedite stiintific, industria pharma doreste sa faca un pas important in acest domeniu!

4 thoughts on “Noi produse pharma

  1. Nu am înțeles. Astea sunt țigări cu paracetamol ? Ce conțin ? Se fumează ca țigările obișnuite, din tutun ?

    1. Un vecin de palier, isi tinea “tigarile la bucata” intr-o cutie de paracetamol…si se potriveau perfect! Articolul este un pamflet :D, n-are legatura cu adevarul :))

      1. Cred că trebuie să mai umbli puțin la articol, ca să reiasă mai clar caracterul de pamflet. Mi-a plăcut aia cu ”moldoveni fără filtru” ! 😀

        1. pai a fost cu directie, inteleg unde vrei sa bati 😀 dar pe bune ca daca-i vezi cam asa i-ai descrie. Fireste ca ei vand si tigari cu filtru si fara filtru deci nu puteam sa-i categorisesc doar ca fiind vanzatori de tigari fara filtru =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.