Muzica

Singura femeie din lume?

“Rihanna chiar vrea oare sa fie singura femeie din lume? Raspunsul e: nu ! Ea doreste doar ca barbatul de langa o ea sa o faca sa se simta ca si cum ar fi singura femeie de pe lume. Tot n-ati inteles baieti? Asta vor toate fetele/femeile sa fie apreciate, ca niste obiecte nepretuite…Nu-i asa fetelor?
Cert este ca videoclipul piesei Only girl (in the world) are niste culori calde si este filmat de zici ca-i de basm. Motivele dominante fiind frumusetea naturala, simbolizata prin pajistea plina cu flori, care exprima gingasia, frumusetea, naturaletea feminina si cea a solitudinii exprimata prin peisajul desertic, neprimitor, ostil vietii.”

PS-Foarte amuzanta interpretarea nu credeti? Originala ce sa mai, voi n-ati putea sa emiteti asemenea comentariu nici pentru o opera literara!

11 thoughts on “Singura femeie din lume?

 1. >Din partea mea să își dorească să fie chiar singurele din Univers, plus iubire,fericire, sigurață…m-am blocat în clișee, Revin că…ăă…ăă pier….dd… semn..lul în lume… clise…lor

 2. >de fiecare data cand o vad pe tipa asta ma gandesc cum i-a scos chris brown figurile din cap :)) i-a aplicat tratament "a la mutu"
  ps: mie-mi place actuala tema, singura imbunatatire ar fi ca, comentariile sa poata fi scrise pe aceasi pagina cu articolul, in rest totul e ok.

 3. >Eu nu as vrea sa fiu singura femeie din lume in ochii iubitului meu. Sincer. Termenul de comparatie e necesar mereu…
  Insa da, vreau sa fiu apreciata pentru ceea ce sunt, incurajata sa devin ceea ce nu sunt inca, dar vreau sa fiu. Apreciere isi doresc si barbatii, diferenta ar fi ca noi avem nevoie sa ne simtim pretuite.. aproape non'stop 🙂

 4. >>:D< Multumeeeesc!
  Am vizionat acum videoclipul mai cu atentie. Sa stii ca imi place in mod special. Mi se pare extrem de reusit datorita echilibrului dintre sensibilitate (ce ziceai si tu, culorile calde, ea razand in bataia vantului, frumusete naturala) si forta incredibila cu care canta la refren.
  Doar mie mi se pare o antiteza extrem de reusita? (risca sa cada in penibil, ce-i drept, e o linie fina – si totusi, a iesit superb)
  La refren aproape racneste, striga si pus impreuna cu imaginile din videoclip a iesit ceva unic. Plus ca mi se pare ca traieste mai intens ce canta aici, decat in toate celalalte videoclipuri ale ei.

 5. >da cred ca se regaseste(o mai fi ranita dupa replica lui chris brown-deuces in care in care o ia peste picior intr-un fel

Leave a Reply

Your email address will not be published.