Muzica

Manifest a la Guess Who

>Peste 200000 de viziualizari,cred ca numai de romani, in 2 zile si ceva pe youtube inseamna ceva!
Bravos!

Asta e chiar ceva care merita ascultat inainte  de a  vedea videoclipul…sau de comentariul asta de nimic. Tot ce pot sa subliniez ca va fi un nou hit in stiul piese “Nu ne-am nascut in locul potrivit”. Guess ti-am facut o prezicere moca deci ramai dator.

Guess Who-Manifest cateva comentarii de pe youtube:

 

Oare chiar poate sa nu iti placa melodia ? Serios.. Ma rog, fiecare cu gusturile lui. Mie imi place foarte mult.” – si mie imi place mult
“bravo baieti am reusit!! a-ti vazut si voi ca la multe videoclipuri re-uploadate acum scrie “This video has been removed as a violation of YouTube’s policy against spam, scams, and commercially deceptive content.”

Sa dam SPAM si DISLIKE in Continuare!!” – cum sa fii asa prost
“Tot respectul pt GuessWho pt k incearca sa ne deschida ochii…dar vad ca poporul roman nu mai este ca acum 21 de ani…ne este frica sa iesim in strada sa ii calcam in picioare pe toti politicienii si ratatii care isi bat joc de noi?” – ne zice mura in gura, din titlu “manifest”, oare ce ar putea inseamna asta oameni buni?”Dreptatea mi-o fac io”, adica noi bai nene…

“viitorul suna bine” – poate cel muzical da, dar viitorul nostru doar daca ni-l facem noi

“fix asta e problema tuturor romanilor si de asta nu este justificata (dupa mine) orice manifestare a romanilor…. inafara de iesirile in strada care oricum nu sunt bagate in seama de nimeni…..
daca s-ar duce numai unul … respectiv guess who cum zici tu l-ar aresta pentru instigare sau cum kkt se zice …. daca am merge toti nu au ce sa faca! …. WAKE THE F UP!
in rest …. e prea tare piesa si as asculta-o non-stop … adica daca s-ar putea inlocui piesa cu aerul e perfect.” -fara comentarii

11 thoughts on “Manifest a la Guess Who

 1. >Ma mir ca nu au editat prea mult videoclipul, in senusl ca nu au umblat la contrast . In rest, videoclipul e genial !

 2. >De ce mai exact consideri tu că ne interesează commenturile tale la commenturile date unui videoclip pe youtbe ?

 3. >@Anonim poate sunt niste oameni ca si tine care si-au dat cu parerea, si probabil au spus ceva inteligent si demn de luat in seama.
  @pato Am terminat cu mutatul te rog sa modifici adresa de la blogroll, si cea de la cugetari, mersi fain.

 4. >E bestiala melodia :-bd o tot ascult si nu ma plictisesc (si nu cred ca o voi face curand) 😀

 5. >@anonim- pe cei ca tine ca daca nu te interesa nu citeai si daca citeai din greseala nu te mai oboseai sa postezi un comentariu fiindca oricum nu te intereseaza ce scriu eu sau nu( si daca tot ai comentat puteai sa iti alegi o identitate)
  @giacomO- se rezolva

 6. >Guess who e unul dintre putinii indivizi din aria hip'hop de care chiar imi place si despre care am o parere buna.
  Voce placuta, versuri cu un mesaj clar in spate, si spre deosebire de altii, are un stil care nu ofenseaza si nici nu imi da un senzatia ca sunt agresata psihic. Dimpotriva. Imi place si mie piesa 🙂

 7. >@colorbliss-da el evita sa cante prea vulgar asemeni lui Spike care foloseste limbajul de cartier in versurile sale.

 8. >Guess Who e intr-o continua ascensiune, si sper sa ramana melodiile la fel de misto, fara sa vorbeasca vulgar 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published.