Muzica

Fresh si rece

>A aparut un videoclip nou marca Skizzo Skillz foarte provocator, dar deloc vulgar, care instiga la dans si nu numai… Ceea ce nu inteleg este faptul ca l-a lansat acum si nu asta vara, intr-o zi torida, sa ne racorim cu ceva “fresh si rece” . Sa fie o campanie de marketing, gen in  amintirea a ceea ce a fost? Cine stie. Eu zic ca incearca sa ne pregateasca pentru iarna ce are sa vina, cu ceva care re rolul de a incinge imaginatia barbatilor…
La cum se misca fata din clip piesa ar fi trebuit sa se numeasca fresh & hot!

9 thoughts on “Fresh si rece

  1. >Fata e pusa in videoclip probabil celor care nu asculta genul asta de muzica 🙂

  2. >Sunt gata incalzit pt iarna :))si da, e adevarat, daca nu era fata nici nu ma mai uitam la clip 😉

  3. >A filmat videoclipul in vara dar nu a ajuns sa fie oferit publicului mai devreme, plus ca iarna intarzie si poate nu va fi chiar o iarna grea, totusi.

  4. >Videoclipul e pentru a ''va incalzii'' iarna voua baietilor si barbatilor 😀
    By the way…nu mi se pare deloc fresh si rece, ci hot & more hot ;))

  5. >skizzo incearca de mult timp sa patrunda pe scena rap, nu reuseste deloc. nu mi se pare deloc reusita piesa/melodia/ce-o fi.

  6. >Ce penibil e baiatu :)) Pe bune. Mi se pare o incercare disperata de a intra pe piata. In primul rand baga femei semi goale in clip (primul semn de disperare), al doilea, a creat o melodie de toata jena(al doi;ea semn). In doua cuvinte: EPIC FAIL :))

  7. >Cum sa fie lansat vara prietene? Pai deja transpir acum la cum arata "duduita". Asta e buna pentru aia care s-au debransat, or sa stea in Ianuarie in tricou… :)).

  8. >@Stefan Stoica: la asta nu m-am gandit… vezi de asta sunt buni oamenii noi cu idei noi si bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.