Braila-Galati, Muzica

Festivalul National de Folk Chira Chiralina 2013 – Braila

Se pare ca in Braila se intampla si lucruri frumoase, evenimente culturale deosebite precum iminentul Festival National de Folk “Chira Chiralina”.

A editie a Festivalului National de Folk  “Chira Chiralinta” organizat in Braila, are loc in perioada 1-3 noiembrie. Locatia aleasa pentru desfasurarea acestui eveniment cultural de anvergura este Casa Tineretului, cea de vis-a-vis de Primarie.

Fiecare zi de spectacol va incepe de la ora 18:00, pretul unui bilet am inteles ca este de 5 Ron, foarte modic in opinia mea. Aceste lucruri ar trebui sa ii faca pe braileni sa ia cu asalt sala de spectacol a Casei Tineretului din Braila fiindca este un eveniment cum rar mai intalnesc intr-un an de zile.

Sunt bucuros fiindca in Braila a inceput sa prinda radacini aceasta miscare artistica, iar evenimentele culturale nu ne ocolesc:
-GEORGE GRIGORIU: Festivalul International de Muzica Usoara
-Festivalul “Zile şi nopţi de Teatru la Brăila” organizat de Teatrul Maria Filotti
-Festivalul International de Folclor – Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii
-Festivalul International al Muzicilor Militare Braila

Cred ca o sa merg si eu maine in deschiderea Festivalului de Folk fiindca este un eveniment ce n-ar trebui ratat si fiindca vreau sa-l revad pe Make.

Cap de afis sunt urmatorii artisti, ei vor incheia probabil cele trei seri de spectacol:
– Radu Pietreanu
– Vasile Şeicaru
– Victor Socaciu

Pacat ca nu au putut sa-l aduca pe braileanul Nicu Alifantis.

Tagged ,

6 thoughts on “Festivalul National de Folk Chira Chiralina 2013 – Braila

  1. Nicu Alifantis e presedintele juriului. 🙂 El nu canta la festivalul asta. 🙂

  2. Pato de ce nu mai primesc newsletter de la tine? Mereu cand postai ceva eu primeam!!! Unde trebuie sa introduc adresa de email ca sa fiu in continuare abonata a blogului?? Si de ce nu ma mai aflu in baza de date:d? Asteptam mereu in casuta de email un semn si nu primeam nimic….pana in aceasta seara cand mi-am amintit si am intrat pe blogul tau sa verific daca mai postezi….e suficient sa bifez casuta de mai jos notify me onf new posts by email?

Leave a Reply

Your email address will not be published.