Muzica

Festivalul de Blues Focsani

Va salut dragilor,
Weekendul trecut am fost la Festivalul de Blues Focsani, mai exact sambata care coincidea cu cea de-a doua zi din cele trei ale festivalului. Am parcurs pentru acest eveniment de cultura mai bine de 100 de km pentru ca am purces Braila- Via Galati- Focsani, si se aduna ceva kilometri. Pot sa va spun ca a fost o experienta surprinzator de placuta, organizarea a fost foarte bine realizata, artistii au avut reprezentatii de vis.

Ma bucur sa vad ca in orasele mici, comunitatea se implica astfel…imi pare rau ca n-am vazut ceva asemanator in Braila sau Galati in cei 25 de ani, desi cred ca inca sunt oameni avizi de cultura, nu de Lidia Buble si “partzi-bumtzi”.
Felicitari organizatorilor focsaneni s-au ridicat cel putin peste asteptarile mele si am plecat de la festival cu promisiunea ca ma voi intoarce la urmatoarea editie.

Mi-ar placea ca sa luam exemplul acestor oameni!

Tagged ,

5 thoughts on “Festivalul de Blues Focsani

  1. Frumos că ai apreciat organizarea, dar mi-ar fi plăcut să pui mai multe poze, chiar și un filmuleț. ☺

    1. am ales sa ma bucur de eveniment pentru sufletul meu, sa nu perturb vibratia aceea frumoasa… de aceea nu am facut decat 1-2 fotografii in pauza dintre sustinerile artistice, de aceea nu am filmat.

      Uneori simt ca de prea multe ori pierdem esenta cand cautam sa imortalizam momente, e ca si cum vezi lumea prin monitorul smartphonului…este momentul sa ne bucuram si pentru noi, sa proiectam pe retina evenimentele asa cum vin ele, nu pe un monitor.

  2. Sa stii ca asta e o chestie pe care o zic si eu de cativa ani buni; prefer sa nu fac fotografii pe unde merg – pe de o parte pentru ca, in mod sigur, exista altii mult mai priceputi decat mine, care au si aparatura necesara, si care in mod sigur vor face acest lucru, iar pe de alta parte pentru ca prefer sa ma bucur de acele momente si sa le stochez in memoria proprie, nu pe vreun hard sau vreun dvd prafuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.