Muzica

Dan Balan-clip

>Dan Balan continua seria videoclipurilor hot, in care fetele frumoase sunt pe primul plan…O Dane ce bine cunosti gusturile publicului tau…Un punct negativ as da pentru ca se repeta, din Chica bomb si in Justify Sex, unele motive atat muzicale cat si video.

7 thoughts on “Dan Balan-clip

  1. >@any: merge si el pe premisa ori suntem betivi ori nu mai suntem
    Ps- vad ca lumea il place nu-l huiduie nimeni inseamna ca era in faza cu toti cei prezenti (ca l-au inteles, deci erau cu totii)

  2. >Dacă n-ar avea gagicile ale în videoclipuri, ar mai fi ascultat doar de maxim 10% din publicul pe care îl are acum, că nu are nimic interesant în rest…

  3. >normal ca trebuie sa vina si-un "sequel", la cate minti au sucit tipele din chica bomb (apropo, eu de curand doar ce-am aflat ca cik au fost mai multe tipe in clipul ala)

  4. >Cipri, mie imi placea piesa si nici nu stiam ca e Dan Balan. Da, tipele ajuta foarte mult, insa pentru clip. In momentul in care doar asculti muzica, nu le mai vezi nu ? (sau poate in mintea voastra de barbati sunt tot acolo?) 😛

    Personal, imi da o senzatie urata clipul 🙁 Foarte urata chiar. Partea buna e ca fetele sunt sexy si se misca frumos. Partea proasta e tot restul, intreaga idee a clipului.

  5. >@cipri: nu fi rau, cred ca ai fredonat si tu macar o data, o piesa de a lui…

Leave a Reply

Your email address will not be published.