Fun

Moda lui 2010

>Astazi am lansat un nou stil , trezindu-ma la ora 3.54 am mi-am pus o soseta normal si una pe dos ca mai apoi sa observ dar am zis ca nu mai dau jos soseta in mijlocul orasului , la care o tipa observa fiindca aveam niste sosetele din alea mici dar aveam pantaloni 3/4 si imi zice vezi ca ti-ai luat o soseta pe dos la care eu indignat asa e modelul asa le-am cumparat , la care entuziasmata tipa imi zice ca o sa caute sa isi cumpere si ea! Ce tare nu? Ca tot veni vorba de moda nu ca m-as pricepe eu prea tare dar doamnelor si domnisoarelor mai ales se poate cizme vara? sa fim seriosi mie mi se pare ridicol … dar sandalele cand sa ne asteptam sa le privim cumva la iarna eventual daca vedem prin stratul gros de omat !
Mai ales modelul asta l-am vazut in vara asta !

2 thoughts on “Moda lui 2010

  1. >eu niciodata nu am inteles-o peasta cu moda… plus ca tot ce se zice ca e la moda sau in tendinte mi se pare absolut oribil; si aici nu doar cizmele mentionate de tine, am vazut tot acum vara, o gramada care poarta fularea dealea- esarfe 😐 sau aia "de cartier" care poarta caciuli vara :))

  2. >@anonim: tu ce nu intelegi din regulament? l-ai citit macar ? si daca nici n-ai curajul sa spui cine esti mars acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.