Fun

Manele pe telefon, la ce sunt bune?

Gabriel Ursan expune problema virusilor care ne afecteaza urechile in mijloacele de transport in comun sau pe strada… Da Gabi in Galati si Braila, cum banuiesc ca in toata tara exista paraziti care asculta pe difuzor muzica preferata(si nu ma refer numai la manele, ci la orice).

Mie personal cand imi suna telefonul nu stiu cum sa raspund mai repede, ca tonul meu de apel, “Dansa kuduro- Don Omar”, sa nu deranjeze pe cineva!

Dar am descoperit  acum vreun an de zile la ce sunt bune manelele pe telefon, sau cel putin o manea. Am avut o manea pe telefon o perioada, ciudat.
Care e ideea? Toate melodiile pe care le aveam in telefon nu reuseau sa ma mai trezeasca dimineata… asa ca ori imi deranjam colegii de camera, fiindca efectiv nu auzeam soneria( ma invatasem cu ea) ori o inchideam si adormeam la loc.
Eu fiind un tip punctual, plus ca nu lipsesc de la ore… a trebuit sa recurg la acest compromis. Sa ma trezesc pe ritmuri de manele, aveam o instrumentala care treazea toti mortii.

Deci chiar a functionat, din momentul in care incepea sa cante eram in picioare…fresh.
Deci sunt bune si manelele pe telefon la ceva, sperie somnul dulce!

Daca metoda conventionala de trezit nu reuseste, incercati pe ritmuri de manele!

Tagged , ,

23 thoughts on “Manele pe telefon, la ce sunt bune?

  1. pai melodiile care imi placeau nu mai aveau nici o sansa… asa ca am recurs la ceva care sa ma irite :))

   1. Inainte pe vremuri,imi placeau si mie manelele alea cand sufeream din dragoste=))erau chiar bune,unele..!Acum,sunt groaznice.:) Deci..chiar te irita la culme:D

  1. si mai zici ca esti capricorn? Rusine!!!
   A fost un compromis mic in raport cu cate am realizat :D( cine se trezeste devreme, departe ajunge!).

     1. tu ce ai alege 😀 sa te trezesti devreme si sa iti faci ce aveai de facut…in stilul asta? sau sa fii fudul, si sa pierzi multe pe motiv ca nu te-ai trezit!?

  1. aaa pai aveau una de la Formula 1 cand schimbau rotile mecanicii 😀
   Ziceai ca mitraliaza… no chance! Dormeam si visam si frumos, ca eram Rambo sau ceva de genul.

 1. Vasile, eu as fi o teroare pentru toti toata ziua daca m-as scula in sunet de manele. Pe mine trebuie sa ma trezeasca ceva placut, nicidecum ceva ce ma enerveaza la culme. Adevarul este si ca am somnul usor și, daca aud cel mai usor sunet, ma trezesc si nu mai adorm, deci n-am nevoie de mare taraboi la trezire.

  1. Mai sa sti ca nu aveam zile rele, in perioada cand am apelat la acest truc… ma trezea instantaneu, de la prima nota muzical :)), a doua deja era pe cale dar inchideam!

 2. Buna ideea cu manelele pe post de alarma. Eu am gasit una foarte misto pe Zedge. De acolo imi iau ringtone-uri si alarme 😀

 3. Eu aş risca să-mi trântesc telefonul de perete dacă aş auzi că-mi fredonează o manea la ureche. Eu ca şi alarmă folosesc un sunet puternic, repetativ care să mă scoată din starea de somnolenţă.

 4. nu`i rea ideea ta,dar mai stii era o vreme prin 2005 cand erau acele telefoane samsung de aveau o melodie numita alarma?era un fel de house enervant si la sfarsit ala tzipa `alarmaaa` ca un spaniol.Aia,prietene,la orice telefon,te trezea din morti:))

 5. Eu sunt mai nostalgic așa, încă mă gândesc la old days, așa că am ca ton de apel RACLA-Care-i mișcarea, o melodie din perioada în care portoricanul de Connect-R nu descoperise în Bumți-bumpți-ul! Manelele… hm, ce să zic, să fiu cinic acum? Eu am crescut cu LA în urechi. Bine, pe vremea aia 3SE, Mafia și LA se vindeau pe aceleași casete, nu era rivalitatea între genuri :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.