Fun

Linistea dinaintea furtunii

…cam asa par a decurge evenimentele pentru mine, se pare ca weekendul asta iar ma bucur de un scurt concediu. Voi merge la munte, mai exact la Predeal locatie in care n-am mai fost.
Ma voi bucura cel mai probabil de cel mai frumos peisaj din statiune, fiindca voi fi cazat in hotelul Belvedere din Predeal.
M-as fi bucurat sa ninga, insa dorinta mea e cam nerealista deoarece e cam devreme pentru asta iar vremea pare a tine cu drumetiile si plimbarile pe traseele din zona. Va fi relativ cald si senin, banuiesc ca totusi fiind zona montana deoarece Predealul este cea mai inalta localitate urbana din tara noastra va fi racoare asa ca imi voi lua geaca de iarna sa fiu sigur pentru neprevazut.

Nu stiu daca zilele urmatoare voi scrie ceva pe blog, insa cand ma voi intoarce voi reveni cu fotografii si impresii.

Daca aveti sfaturi cu ce as putea face sau vedea in Predeal, astept comentariile voastre cu mare interes!

Tagged ,

12 thoughts on “Linistea dinaintea furtunii

 1. Pato, iti doresc un weekend cat mai frumos si mai colorat. Esti foarte norocos ca ajungi toamna la munte. Asta era visul meu. :))
  😀
  Spor sa fotografiat peisaje fantastice! Poti sa urci la Trei Brazi de exemplu, drumul e foarte usor. 🙂 Have fun! 🙂

  1. Ma gandeam la traseul asta, fiindca m-am uitat nitel pe net si asta era recomandat. N-am nici chef de escalada :))

  1. Multumesc Ionut, a fost frumos…am facut si ceva fotografii frumoase…o sa urmeze o serie de articole cu si legate de Predeal

 2. Vasile, cred ca e prea tarziu sa-ti dau sfaturi pentru Predeal. Oricum, eu zic: du-te pana la Paraul Rece, pe jos. Nu e mult, nu se fac ascensiuni obositoare. Or mai fi indicatoare, nu stiu, nu am mai fost demult.
  Ai zis ca sunt cel mai tare critic al tau, dar acum trebuie sa te laud: imi place foarte, foarte mult cum ai pus la punct blogul. E cu cap alcatuit, arata traznet, felicitari !
  Weekend placut !

  1. N-am reusit sa ajung la Paraul Rece, dar la Cabana Trei Brazi am fost.

   Multumesc frumos Zina, ma bucur ca totul arata bine :D, probabil inca mai sunt lucruri de pus la punct, fiindca chiar daca am lucrat repede intr-un timp limitat la reorganizarea aspectului si functionalitatea noi teme, mereu este loc de mai bine!

  1. Respectele sunt pentru toti, fireste ca ma respect pe mine insa ii respect si pe ceilalti! Faptul ca mi-am permit mica escapada nu inseamna ca sunt mai “nu stiu cum” 😀

  1. Pai normal, nu pot sa dorm noaptea pentru acea punga de pufuleti! Sincer iti spun ca as vrea sa scap de aceasta datorie apasatoare….nu e frumos din partea mea, sa treaca atata timp. Insa de ma crezi, nici nu mai tin minte…cum s-a ajuns sa dobandesc datoria aceasta :)). Tu-ti mai amintesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.