Fun

Gigi Becali umilit de un netalentat din SUA

Deci s-a intamplat intr-o zi cu soare, cand un rapper conoscut sub numele de Birdman prin State si-a cumparat o masina(Maybach Exelero), defapt nu povestea incepe citind ce a mai scris prietenul Bucur. Acolo aflu ca un “nigger” si-a achizitionat si el, din banii lui pe cantari, o masinuta. Nu confundati contractele cu “dedicatii s-auda fratii” sau cu bacsisurile! Se pare ca baietica asta incearca sa se ia la intrecere cu Becali al nostru, despre care v-am mai povestit ca dadea tonul la Los Angeles aici. Scorul momentan e de 3-0, va veti intreba si de ce raspunsul meu este sa  comparati si voi 4.5 milioane de euro cu 300000 de euro(15-0).

Baiatul ala a dat 8 milioane de dolari pe masina si cum cei de la Mc Donalds zic ca pentru un cheesburger o vedeta hip hop trebuie sa faca doar:” ahhhh ahhhh”.

Va inchipuiti ca a facut de 8 milioane de ori “ahhh ahhh”? Era mai usor daca se nastea in Romania isi pastra “nuanta” si canta “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” sau “oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo”! Sa nu mai zic ca un “Pac-pac” de-al lui Becali face 1000 de eur  ,deci zice de 4500 de ori “pac-pac” si pac o masina din aia smechera (Maybach Exelero), ca sa i-o tuneze fanii Stelei cat ai zice “ahhh ahhh”!

15 thoughts on “Gigi Becali umilit de un netalentat din SUA

    1. ar fi prea dur sa raspund:)), dar in principiu se poate. O sa va zic in zilele urmatoare o poveste pe tema asta!

  1. ahhhhhhh inima mea era :)))))adica daca ma apuc de cantat manele?
    a fost o glumita ieftina, merci pentru increderea acordata 😉

  2. sa stii ca nici un mercedes nu-i de aruncat 😉
    valoarea mea valoarea mea :))) vezi daca am vecini manelisti, stiu toate versurile reprezentative 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.