Film

Tom Hanks neobositul

În 2020 a fost printre primele persoane publice care au contactat virusul SARS-COV-2, din fericire și el și soția lui au scăpat.

Tom Hanks muncește totuși din greu, observ că este implicat mai nou in filme cu caracter istoric. In 2020 au apărut doua filme precum “Greyhound” și “News of the world”. Filmele le găsiți pe Netflix, nu au apărut chiar la lansare totuși. Spre exemplu, ” News of the world” a fost lansat în Brazilia, în cinematografe firește, în ianuarie 2020, pe Netflix abia la un an și o lună. Filmele sunt bunicele, nu sunt de Oscar în viziunea mea dar nu ai de unde ști niciodată, IMDb le notează în jurul notei 7. Nevastă-mea ar găsi filmul despre acțiunea navală de luptă ca fiind plictisitor.

Sunt filme care nu sunt wow, dar nu filme de weekend.

Nu vă voi da spoiler, vă las să vedeți filmele.

Actorul Tom Hanks, teoretic este un pensionar în România dacă ne raportăm la categoria de vârstă. Omul muncește în continuare, este motivat, face bani și chiar treabă bună!

Este vorba de alegere, unii muncesc în fața camerei, în spatele camerei, alții aleg să stea în fața ecranului și să plătească pentru asta.

Credeți că Tom Hanks nu are tot ce îi trebuie acasă?

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Tom Hanks neobositul

  1. După ce îți creezi un obicei din a munci și te hrănești din toate punctele de vedere prin această activitate, este imposibil să te oprești, indiferent de vârstă. Dacă s-ar opri, și-ar face mai mult rău.

  2. The Legend of 1900 – Povestea pianistului de pe ocean (1998) este cel mai bun film cu nave ;i vapoare pe care l-am vazut. MUlt mai bun ca Titanicul dupa propria-mi si umila-mi parere.

    1. Mulțumesc Iulian, când voi avea timp îl caut să-l văd fiindcă nu știu dacă l-am văzut până acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *