Film

Nu recomand filmul Birdman

In ciuda faptului ca a fost un film premiat la Oscar, consider ca Birdman este un film sub orice critica.
Va spun si de ce, nu este un argument dar poate puteti intelege ceva, cand incep sa vizionez un film in 99.99% din cazuri vad filmul pana la final, chiar daca exista anumite contexte nefavorabile reiau filmul a doua si a treia zi sau de unde am ramas, adica nu las lucrurile neterminate.
Nu am obiceiul sa trec la un alt film daca nu-l termin pe cel care-l vizionez chiar daca mi-ar lua si o luna sa fac asta.

Ei bine Birdman, este un film care m-a facut sa-l inchid dupa aproximativ 20-30 de minunte si nu mai am interesul sa-l deschid. Poate incearca sa reia idei din Fight Club, din Black Swan dar nu-i iese… sau poate e mai abstract decat poate sa-mi placa mie. Nu de alta dar imi plac filmele abstracte, nu le agreez pe cele care sunt previzibile de la cap la coada.

Sfatul meu este sa nu va pierdeti 2 ore din viata cu acest film, premiat la Oscaruri…nu inteleg nici cum a putut fi nominalizat.

Tagged ,

4 thoughts on “Nu recomand filmul Birdman

    1. Nu inseamna ca eu am spus adevarul absolut, este o chestie subiectiva… nu mi-a placut, nu inteleg cum a fost propus pentru OSCAR, dar sa mai castige si ceva premii. Tu ce parere ai despre aceasta parte, inteleg ca poate unora poate sa le placa ce mie imi displace este perfect normal sa fie asa, altfel totul ar fi prea monoton.

  1. Eu cand am auzit prima data de Birdman am crezut ca e film psihologic cu pasari :)))) Oricum, de o buna bucata de timp numai filme mediocre spre cel mult decente, iau marile premii la Oscar.

    1. Poate o sa-l reiau peste cativa ani de unde l-am lasat…il am pe constiinta ca nu i-am dat o sansa. Macar sa-mi consum inca o ora din viata :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.