Film

LGBTQ+-XY posibil Z

Poate am eu fobie de așa ceva, dar nu mai poți să vezi un film, serial, nu m-am mai uitat de mult la desene animate fără să apară subiectul. Vezi ultimul film văzut “I care a lot“, la recomandarea lui Marius.

Practic nu o sa poți să ai o firmă în următorii 10 ani, dacă nu declari oficial că ai angajat un trans, o lesbiană sau un “băiat fericit” sau mai știu eu ce…

Nu știu dacă sunt filme în ultimii 5 ani da nu vezi măcar un sărut, scene de sex intre indivizi de același sex (gen, cred că este mai nou politically correct?). Majoritatea conțin scene explicite!

Observ că apar din ce în ce mai agresiv și pe la show-uri de televiziune.

Oamenii ăștia sunt o realitate, nu zice nimeni nu, dar eu pe stradă nu văd realitatea asta la fel de des ca la TV, în reclame online, reclame offline, ați înțeles ideea.

În aceeași idee cu ce este “politically correct”, impus de noile tendințe…putem aminti despre cel mai recent scandal raportat la subiectul rasismului, în care este Coca Cola implicată!?

Încercă să fii mai puțin alb!”

Cola este neagră, înțeleg! Își dorește cumva, angajați “oițe”? Nu înțeleg!

10 thoughts on “LGBTQ+-XY posibil Z

 1. Eu am văzut recent „1917” și nu m-am lovit de astfel de scene. Mă uit în perioada asta la „Suits”, la fel, nu am dat de astfel de subiecte în producție.

 2. Eu n-am o problema cu ei. Chiar am nimerit si la cazari cu LGBDJVSDOHJGsd d-astia. Bine, si daca au fost, nu i-am observat. Dar in Barcelona, cand cautam o GAURA de metrou, 2 “baieti” d-astia m-au ajutat sa gasesc GAURA.
  Deh, suntem noi mai stresati de ei. Mai nasol daca devin agresivi si incearca una alta. Atunci isi merita capacele. Dar noi suntem obisnuiti diferit.

  1. Nici eu nu am nimic, dar fazele prin filme sunt deja agasante…acum am copil și mă gândesc ce o sa înțeleagă când va mai crește?

   1. Cei poti explica unui copil cand vad ca doi din astia se ling in gura pe strada. Parca a venit si la mine unul de prin vreo tara straina, la munca, credeam ca e un client obisnuit. Baiatul tot imi arata ca are masini de fite pe telefon, ca are bani.

    “F***-* gură de b***!” Îmi zic. Și încerc să-l reorientez. Aveam numărul de telefon de la o “pocnitoare”, la care mai pocneam și eu. Zic, așa cum ne înțelegeam noi, eu română el habar-nam ce limbă, “vrei…woman…chiki-chiki?”. Nu, băiatul era fixat pe invers.

    Mai stătea mult acolo și mă agasa, nu știu cum ieșea, că la chestii din astea reacționez agresiv, și nu d.p.d.v verbal…

    1. Eu zic ca e biologic, daca el simte ca are nevoie de asta… o s-o faca. Eu am avut un gay dovedit si jumatate in clasa, in liceu. Inclinatiile se observa, de obicei, de mici copii.

     Cred ca e o tranzitie spre normalitate.

   2. Stai liniștit, Cartoon Network promovează mișcarea asta și au introdus educația de gen într-o parte din desenele rulate… e obositor subiectul.

    1. Pff, nu am mai urmărit canale de desene animate de foarte multi ani! Îmi pare rău sau aud totuși asta. Probabil voi renunța la televiziunea de masă în următorii 2 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.