Film

The Hobbit 3 Premiera in Braila

Joi, 18 Decembrie 2014, are loc premiera ultimului film din trilogia The Hobbit, Batalia celor 5 ostiri.
Filmul este proiectat in Cinema City Braila, din cadrul Braila Mall ex Promenada Mall in doua sali la diferenta de 5 minunte… la orele 20:30 sala 3, respectv 20:35 sala 2.
Pentru impatimitii seriei trebuie sa stie ca pretul biletului la premiera este acelasi ca si in zilele urmatoare si ca locurile bune sunt rezervate sau cumparate, dar mai exista totusi locuri in randurile din fata…asta daca nu mai aveti rabdare pana se mai elibereaza treaba.

Eu o sa merg la Hobbit-ul partea a treia, din proprie initiativa nu ca la primele doua, tras de maneca de prietenii mei…acum se pare ca s-a intors roata si trag eu de ei sa aflu deznodamantul!

Parerile mele despre prima partea a triologiei, click pentru a citi!
Parerea mea despre al doilea film al seriei The Hobbit, click pentru a citi!

Eu am citit si cartea Hobbitul fiindca n-am mai asteptat sa aflu deznodamantul si nici actiunea partii a doua, din pacate se aseamana cu prima parte a trilogiei, fiind o poveste relativ plictisitoare.

A treia parte a trilogiei The Hobbit ma astept sa reprezinte la fel ca in Stapanii Inelului, cireasa de pe tort, reprezentand cel mai bun film al seriei, de aceea si interesul cu care voi merge la cinema pentru al viziona!

Stiu ca sunt curiosi care n-au vazut inca primele doua parti ale trilogiei, sau fani inraiti care isi doresc sa revada actiunea primelor doua parti pentru ca mai apoi sa vada finalul povestii asa ca puteti comanda cele doua prime parti de aici(link afiliat!)

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “The Hobbit 3 Premiera in Braila

 1. Abia aştept să văd partea a 3-a, numai că trebuie să mai aştept, deoarece o să o văd acasă…

  Oricum, este cel mai asteptat film al anului şi sper să merite aşteptarea. Nu am citit cartea, nici nu vreau, mai bine o să văd filmul.

    1. Da am fost si l-am vazut.
     E ok, avand in vedere ca le-am vazut si pe primele doua.
     Nu e nici pe departe fimul mult asteptat, filmul anului!
     Are o actiune, pare cam scurt, finalul e aproape ca in Stapanii Inelului :D…deja vu.

 2. În sfârşit am reuşit să-l vad si chiar mi-a plăcut, mai ales că nu m-am aşteptat la ceva anume, si nici nu citisem cartea ca sa stiu ce se intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *