Film

Filmul The Impossible o drama adevarata

Am vazut acum vreo saptamana si ceva filmul The Impossible, auzisem ca este interesat si am zis sa-i acord o sansa…ce m-ar mai fi putut impresiona. Stiam doar ca e vorba de Tsunami-ul care afectatat mare parte din Asia in ziua de Craciun acum cativa ani.

Ei bine, cu mana pe inima, va spun ca The Impossible este un film impresionant…fiindca are o puternica incarcatura emotionala in poveste si modul in care este prezentat scenariul prin care a trecut o familie obisnuita cu 3 copii, care a plecat in vacanta de craciun intr-o destinatie exotica, intr-un resort de lux ideal pentur familiile cu copii. In film veti putea observa cum linistea si frumusetea paradisului, intr-o clipa devine iadul pe pamant.

Filmul m-a emotionat aproape pana la lacrimi, au fost niste scene sfasietoare…mai ales ca sunt un familist convins si cam ala e idealul meu in viata, o familie fericita cu 3 copii, efectiv m-am regasit in poveste cum de altfel s-ar regasi orice parinte. Nu mi-ar fi rusine sa plang la un asemenea film, desi nu cred ca am facut-o! Nu-mi mai amintesc, am asteptat sa se mai racoreasca sentimentul ca sa pot scrie despre film fiindca am fost sa zicem “afectat” de acest film si am rezonat usor cu povestea tragica, care totusi are un final fericit.

O asemenea poveste te poate sa realizezi ca n-ai nimic cand ai totul si ca poti avea totul fara sa ai defapt nimic! Stiu ca n-au niciun sens cuvintele precedente pentru unii, dar cine va dori va intelege ce am vrut sa spun.

Tagged

9 thoughts on “Filmul The Impossible o drama adevarata

  1. Aceasta descriere pe care ne-ai prezentat-o tu mai sus, mi-a starnit curiozitatea si am tinut sa ma uit si la trailer. Mi se pare promitor filmul si cand o sa am timpul necesar, poate in weekend, o sa-l urmaresc. Nu imi plac dramele in general, insa asta chiar mi se pare interesanta. O sa o iau ca pe o recomandare, deci, iti multumesc 😉 !

    1. O sa vezi ca e mult mai mult decat am putut eu exprima in cuvinte, sau cat ai vazut in trailer, e un film sfasietor…

  2. Suna foarte interesant ceea ce povestesti tu, si in momentul de fata chiar asa avea nevoie sa vizionez un film care sa ma motiveze sa nu-mi pierd increderea si speranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.