Braila-Galati, Film

Filmul Mamaia in premiera la Braila

Ieri am fost impreuna cu mai multi prieteni sa vizionez la Cinema City Braila, din Promenada Mall, filmul romanesc de comedie  Mamaia.
Pentru prima data, multumita MediaPro Distribution, am fost la cinema ca o vedeta pe baza de invitatii, numele meu aparand pe o lista separata si destul de scurta.

Nu sunt un fan al genului, banuiesc ca stiti ca nu sunt fan filme de comedie, insa a fost un film decent si chiar am fost atent si am ras cand a fost cazul, lucru care s-a intamplat de cateva ori pe tot parcursul filmului, chiar si cateva hohote copioase atat din partea mea cat si a celorlalti spectatori.
Filmul probabil are o poveste de relativa actualitate, mai degraba se regasea in boomul imobiliar de acum cativa ani cand investitorii cautau sa “fraiereasca” batranei pentru a le lua casele, e drept ca povestea ia o turnura haioasa si amuzanta insa faptul ca astfel de povesti se petrec si in zielele noastre ne-a intristat pentru cateva clipe.
Fireste toata povestea se termina cu bine!

Mi-a placut aceasta experienta fiindca am avut ocazia, rara in Braila, sa interactionez cu actorii filmului ceea ce a fost placut. Dupa film atat protagonistii cat si regizorul filmului, au stat la o sesiune de fotografii si autografe.

Va invit sa mergeti la filmul Mamaia fiindca merita, nu uitati sa luati si copii cu voi!

Tagged , , , , , , ,

14 thoughts on “Filmul Mamaia in premiera la Braila

 1. nu am cinematograf in oras….o sa il vad pe net cand apare…chiar ma mir ca te-ai dus la un film de comedie fiindca tie nu iti plac genul acesta de filme! bravo, o mica destindere e buna din cand in cand, rasul descreteste fruntea:)

  1. Pai sa stii ca o sa ma duc si la Hangover 3 :)) cu prietenii si o sa iasa show total! Nu-s fan comedii dar o data la mult timp sa te doar burta si sa-ti detensionezi ridurile, plus terapia de grup zic ca face minuni sanatatii fizice si psihice :))
   Deja am programat sa merg la cinema la: Iron Man 3 in weekend,Hangover 3, Marele Gatsby si Man of Steel.

   Sincer ma bucur ca cinematografia romaneasca tine pasul cu ce produc americanii.

  1. cred ca am vazut lista cu orasele in care va aparea filmul si cred ca era si focsani :D, nu stiu exact data dar cred ca saptamana asta.

 2. Cu alte cuvinte ai fost invitat de onoare!? Si ti-a placut postura! 😀 Si? A venit si castigatorul? Ati vazul filmul impreuna?
  Hohote de ras? Hm, daca e asa buna comedia, trebuie s-o vad si eu. 😀 Desi nu sunt fan filme romanesti.

  1. nu se compara cu Hangover, insa e bunicel. nici eu nu prea sunt fan filme romanesti…insa mi-a placut, nu intra in topul meu dar e un film ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.