Film

Filmul de acasa

Buna seara dragilor, multi dintre noi sunt cinefili…dar pentru a vedea un film, sau un episod dintr-un serial bun fiecare dintre noi se pregateste.
Aici vorbesc de vizionarea de filme in intimitatea caminului propriu fiindca, suntem romani si ne place sa simtim suspansul unei “infractiuni”, glumesc evident. Totusi cred ca cele mai multe filme le vedem acasa, in fata laptopului sau a televizorului din sufragerie.

Pregatirile de film in general pentru mine reprezinta achizitionarea unor chipsuri de cartofi(in general alea de la LIDL) si o bautura: bere sau vin. Banuiesc ca berea plus chipsuri/popcorn reprezinta elementul cheie pentru vizionarea unui film acasa, pentru toti romanii si nu numai.
Eu nu prea mai beau bere in general, dar parca la un film bun altfel merge alaturi de niste chipsuri clasice, doar cu sare.
Tin minte ca am vazut astfel sute de filme in studentie, in camera de camin, banuiesc ca ei studentii sunt cei mai mari consumatori de filme si bere, totusi multa lume acorda timp pentru a se destinde intr-un mod placut si ieftin.

Acum vine si rafinamentul.
Personal n-am facut-o niciodata,dar sa-ti chemi iubita sa vedeti un film acasa. Asta in cazul in care esti un romantic incurabil, apelezi la ciocolata fina, poate chiar belgiana, si sampanie. Totusi pentru a face acest lucru necesita putina planificare fiindca nu poti sa faci din spontaneitate un astfel de lucru fiindca sa comanzi o sampanie dureaza cel putin 24 de ore daca apelezi la un magazin online precum bauturaonline.ro. Fiindca sa fim seriosi eu n-am vazut Moet la magazinul din coltul blocului.

A nu se intelege ca n-am vazut filme cu gagici, chestia este ca n-am ajuns niciodata la momentul vizionari filmului chiar daca ne-am intalnit si mai mult n-am avut niciodata sampanie.

Voi dragilor vizionati filme acasa?

Tagged ,

7 thoughts on “Filmul de acasa

    1. fara fata merge combinatia, daca vine la tine…trebuie sa le scoti din meniu :)) cel putin la primele 3 filme “vizionate”

  1. Când o să ai o nevastă și doi-trei copii, ai să consumi când te vei uita la filme la tv cornuri calde cu șuncă și cașcaval, alături de un pahar cu vin rece sau o cană cu ceai fierbinte. Chipsurile și berea nu sunt sănătoase! 😀

  2. Mie chiar imi place mai mult acasa decat la cinema, in functie de film, comentez si vreau sa am aceasta libertate, ori la cinema nu se cuvine. 🙂
    Doar cand e seara cu prietenii sau fac ceva bun in casa rontaim, de preferat sarat, cu dulce nu merge in cantitati mari.

    1. Asa este sau poate mergem la o comedie si avem un ras colorat si ne simtit stanjeniti, nu e cazul meu…dar sunt oameni care ma fac sa rad doar ca ii aud pe ei razand la cinema, nu ca ar fi fost vreo scena sau vreo replica foarte buna :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.