Film

Filme bune in cinema

Am aruncat o privire in oferta cinematrografului local, fireste nu la food&drinks, ci la filmele care ruleaza si am fost uimit de cate filme interesante sunt…

As vrea sa vad un film, n-am mai fost de mult la cinema…insa fireste ne gandim si la buget, probabil o sa merg luna viitoare la The Hobbit cu prietenii ca doar tot cu ei am fost si la primul din trilogie! Inca mai citesc cartea aia, o sa ajung in curand la 2/3 …

As vrea sa vad spre exemplu Avocatul, fiindca are o distributie incredibila si e genul meu

Povestea din Capitanul Phillips ma atrage fiindca toata actiunea are loc pe o nava si implica lumea cu care eu vrea sa am de a face! O poveste a piratilor somalezi dincolo de aparente, un joc psihologic si de tehnica navala…fireste si drama marinarilor atacati si sechestrati in largul marii, departe de viata obisnuita.

De ce sa nu includ in lista mea si un film romanesc, despre care nu stiu absolut nimic dar ma atrage numele atat cat si catalogarea filmului ca fiind drama, asa ca as merge sa vad “Domnisoara Cristina“!

Curios e ca am vazut deja un film care ruleaza acum in cinema:

Prizonieri

Mi-ar mai place sa vad Gravity: Misiunea in spatiu si Jocurile foamei: Sfidarea , dar care nu ma atrag in mod exceptional.

Am mai vazut in ultimul timp, insa n-am mai updatat lista de filme cu notarile mele! Urmeaza…

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Filme bune in cinema

 1. cel mai interesant pt mine este tot Povestea Capitanului Philips, am vazut documentarul, imi place cum joaca Tom Hanks, deci asta e un film care nu trebuie ratat

 2. As vrea si eu sa vad Capitanul Phillips, am citit ca Tom Hanks, un actor e care il pretuiesc enorm, candideaza cu rolul titular la un nou premiu Oscar.

  Poate ca as vedea si domnisoara Christina, ca sa vad ce a iesit din nuvela fantastica a lui Mircea Eliade, dupa care s-a facut filmul.

  1. Si povestea e una foarte tare, din ce am inteles…nu l-am vazut dar e un “must see”, fiindca actiunea se petrece in mediul meu 😀

 3. Capitanul Philips a fost bun, Gravity foarte bun.

  Avocatul am inteles ca e slabut desi are actori buni asa ca n-am cheltuit bani pe el 🙂

  1. de obicei se intampla sa stranga o distributie excelenta si povestea sa nu fie chiar de impact :(, depinde dar tot ma atrage…poate nu incat sa cheltui prea multi bani, dar o sa-l vad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.