Film

Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

Va povesteam ca Dragon Ball au reprezentat o parte din copilaria mea, mi-am petrecut mult timp in fata televizorului urmarind acest serial de desene animate.

Probabil nu toti cei care veti citi acest articol veti fi la fel de entuziasmati ca si mine, insa va anunt ca am vazut ultimul “material” Dragon Ball Series fix cel din titlul articolului.

Dragon Ball Z: Battle of Gods – sau “Confruntarea Zeilor” este cea mai noua continuare a seriei Dragon Ball Z, si prima oficiala dupa foarte multi ani. Fiindca celelalte nu au o legatura foarte mare cu el precum Dragon ball GT si parca mai era o serie de filme, care nu continua povestea.
Implicit daca ati vazut seria Dragon Ball, urmata de Dragon Ball Z trebuie sa vedeti Dragon Ball Z: Battle of Gods… asta si fiindca este un fel de lung metraj, nefiind o noua serie, desi mi-ar fi placut sa apara o continuare la Dragon Ball Z.

image from: 3.bp.blogspot.com

Dragon Ball Z: Battle of Gods dureaza cam 80 de minunte, in el apare Bill Zeul distrugerii care afla dupa un lung somn faptul ca planeta Vegeta a fost distrusa si ca mai sunt in univers doar o mana de saiyani. Este la curent si cu faptul ca un saiyan, Son Goku ( Kakarot ,) l-a ucis pe Frieza si se indreapta spre planeta Pamant cu gandul de a o distruge dar si de a cunoaste “Super Saiyan God”. Mai multe veti afla daca veti vedea ecranizarea.

Eu l-am vazut online aici.

Tagged ,

8 thoughts on “Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

 1. Nu l-am urmarit pe Goku (aveam un prieten poreclit asa, caci era mare fan Dragon Ball Z), dar cred ca iti inteleg entuziasmul.
  La finalul anului apare si ceva serie noua Sailor Moon, haha :)) Iti dai seama ca ma voi uita! 😀

  1. m-am uitat si eu cand eram mic, daca apare o sa ma uit :D. Chestia e ca n-am urmarit ca la dragon ball Z povestea, daca o fi avut una!

   1. Si mie imi e in plan Dragon Ball, e pe lista 😛
    Am revazut Sailor Moon acum recent, de cand sunt “mare” si da, are poveste, de fapt, doar pentru poveste m-am uitat, pana la urma. Dadeam fast forward la scenele de lupta, sau cand se transformau ele pe-acolo 😛

    1. 🙂 inteleg ma bucur ca are una, eu la Dragon Ball Z am prins povestea de mic :D, dar au aparut in viata mea dupa Silor Moon ceea ce inseamna ca eram deja mai mare si alta putere de intelegere aveam.

  1. Cel mai probabil da fiindca publicul asteapta mai mult de la seria asta 🙁 pacat ca nu se mai fac desene animate dragon ball

Leave a Reply

Your email address will not be published.