Braila-Galati, Film

DESPRE OAMENI SI MELCI premiera in Braila si Galati

Maine seara in orasul nostru, Braila, au loc doua premiere… Una ar fi premiera filmului romanesc Despre oameni si melci, a doua ar fi insusi evenimentul care dupa cunostintele mele este fara precedent.
La Promenada Mall, in Cinema City, ora 19:00 spectatorii vor putea sa-i intalneasca si sa interactioneze cu actorii din distributie: Andi Valuianu, Liliana Ghita si Emilian Oprea. Deasemnea va fi prezent si regizorul acestui lungmetraj Tudor Giurgiu, cel care a regizat si Legaturi Bolnavicioase.

Filmul este o comedie care are la baza un subiect care si in zilele noastre are ecou, privatizarea unei interprinderi socialiste romane…dupa anii ’90, este vorba de privatizarea firmei constructoare de masini de teren ARO,
investitorii avand ca proiect transformarea uzinei in crescatorie de melci.

Nu stiu daca voi putea fi prezent la eveniment, desi mi-ar place deoarece cred ca este primul de genul si n-as rata ocazia sa vad asa ceva in orasul meu, Braila.

 

Evenimentul va avea loc si la Galati, la 19:30 in cadrul teatrului muzica Nae Tardini.

Tagged , , , ,

5 thoughts on “DESPRE OAMENI SI MELCI premiera in Braila si Galati

  1. Eu am vazut doar trailerul si trebuie sa recunosc ca mi se pare un film foarte comic si as vrea sa il vad cand o sa am un cinema prin preajma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.