Film

Cum sa economisesti 1,5 h din viata

Este simplu, nu va ganditi la chestii de duh… ma plictiseam intr-o seara dupa o zi de munca, obosit fiind am zis ca as putea sa adorm mai bine dupa vizionarea unui film bun.
Am cautat ceva pe net, si am dat de Swiss Army Man, nota buna pe IMDB…7,3. De obicei filmele bune au peste 7 asa ca l-am pus sa ruleze, nu m-a mai interesat altceva.

Chiar daca nu ma atrageau actorii: Paul Dano, Daniel Radcliffe fiindca nu-s fan filme cu vampiri, loc unde s-a pierdut Daniel asta, m-am incumetat si am dat play.

Ei bine au fost probabil cele mai grele 97 de min, care au trecut din viata, fiindca a fost un film foarte prost, in opinia mea fireste!

Va recomand sa nu va pierdeti timpul cand vedeti Swiss Army Man, n-are nici o legatura cu armata.

Filme bune aici!!!

6 thoughts on “Cum sa economisesti 1,5 h din viata

  1. Mai bine te uiți la un documentar, eventual plictisitor, atunci când ești obosit, adormi liniștit.

    1. Pe mine ma streseaza chestiile plictisitoare, deci mi-ar provoca insomnie :D, Nu este o idee foarte ok.

  2. Vasile, n-ai fi fost mai convingător dacă spuneai câteva cuvinte despre film și de ce nu ți-a plăcut?…

    1. N-are nici o noima, e un fel de fantezie bolnava a unor scenaristi drogati, bauti si batuti in acelasi timp sa scrie ceva… dar ce a iesit este o porcarie de film, este unul la un moment dat care foloseste un “mort” ca skijet, folosind ca jet pentru propulsare flatulatiile “celui decedat”…

  3. Incerc sa ma bazez mai degraba pe rotten tomatoes decat pe imdb, dar, in acest caz, rezultatul ar fi fost identic, pentru ca are ratinguri decente si acolo, asa ca, desi nu l-am vazut, presupun ca este un film decent, dar s-a intamplat sa nu fie pe placul tau (cum, de exemplu, a fost cazul meu cu Pulp Fiction, unul din cele mai bine cotate filme din istoria cinematografiei, dar care mie mi s-a parut de-a dreptul oribil).

    1. nu stiam de acest rotten tomatoes, insa il voi folosi… sunt curios daca ai ocazia sa vezi filmul ce parere ai. Eu n-as putea sa-l descriu, fiindca a fost o panarama fara margini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.