Fun

Femeilor le place iarna

Circula o gluma printre noi, care spunea ca femeilor le place iarna fiindca nu mai trebuie sa se epileze pe picioare. Problema, asta redevine o actualitate avand in vedere ca vremea s-a incalzit si intr-o luna maxim ne vom bucura din nou de tot ce a creat Dumnezeu mai frumos, pe aceasta planeta.

Cum fiecare o data cu primavara incepe sa iasa, incet dar sigur, din hibernare si redescopera beneficiile unei vieti active.

Fie vorba intre noi, cand m-am plimbat prin parc m-am bucurat de una care era mai iesita din context…avand in vedere ca inca n-a venit timpul, distractiei “in masa”, noi ca barbati trebuie sa ne facem incalzirea pentru gat fiindca o sa fie omor la vara!

Tagged

16 thoughts on “Femeilor le place iarna

  1. Ei na…. Si ce rezolvam ca ne uitam dupa ele ? 99 % sunt niste piti si/sau proaste gramada, NU MERITA ADMIRATE, iar daca o facem, cel putin pentru cum arata, le dam FALSA IMPRRESIE ca merita, si atunci gata, li se pare ca merita totul, cand de fapt nu este asa…nici pe departe

      1. Tentatia e mare, dar faza e ca, din pacate, cu cat sunt mai frumoase, cu atat sunt mai tarfe !

        1. Am retineri in a cataloga, imi amintesc cum eram eu pus in aceeasi oala cu dragii mei colegi :D… si sa fiu al nabii daca imi placea 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.