Fun

Faceti-va rugaciunea de seara!

…fiindca in cateva momente vom muri!

Cel putin asa vor crede cei care urmaresc site-ul eastrolog.ro si cred in astre… pentru maine astrele nu le-au prezis nimic. E un vid total in horoscop pentru toate zodiile intre 30 martie 2013 si 1 aprilie 2013.

Pentru ei nu exista 31 martie 2013!

Vine sfarsitul lumii, apocalipsa, 2012… dar am vesti bune ce-l putin nu va mai trebui sa ne trezim cu o ora mai devreme!

Maine se da ora inainte cu o ora, asa ca vom dormi mai putin teoretic in aceasta noapte… practic maine ne vom trezi mai tarziu, sau exista posibilitatea sa ne trezim pe alta lume daca ce-i cu zodiile au prognozat corect “starea vremii” si vremea noastra s-a sfarsit.

Nu uitati maine dimineata ora 3:00 am devine 4:00 am. Deci daca va trezeati la ora 9:00 dupa vechiul orar, maine va veti trezi la 10:00 sau deloc, dupa caz.
Va sfatuiesc sa va faceti rugaciunea de seara, inainte de culcare!

Tagged , ,

21 thoughts on “Faceti-va rugaciunea de seara!

 1. Am si uitat de schimbarea orei. Acum ma apuc sa-mi fac rugaciunile pentru sfarsitul lumii, sa aprind si cateva lumanari, ca na, asa e bine :))

 2. este scris in biblie despre horoscop si astrologie ca toate aceste actiuni sunt un pacat in fata Lui Dumnezeu cine crede si se ocupa cu asa ceva iadul il asteapta lejer.

 3. E 31 martie si…traiiim :P. Asta a fost o farsa horoscopică înainte de 1 aprilie? 😀

   1. E mâine. Mie nu-mi prea place ziua asta de 1 apr…nici nu pot sa pronunt :D.
    Nu vreau farse 🙁

 4. Au omis-o sau au crezut ca martie e luna de 30 de zile. Eu cad franta de oboseala seara de seara, nu am timp sa-mi mai fac nici rugaciunea. De schimbatul orei am uitat total… Noroc cu fb-ul si blogurile unde aflu tot ce misca pe planeta. 😛

  1. Nu stiu ce a fost, vad ca au rectificat greseala, ca le-am trimis si un mesaj aseara…nu mi-au multimit dar asta e :D.
   Azi am dormit pana aproape la 11:00 :-p

 5. =)) Pentru mine, astrologia e un rahat facut doar ca sa faca si astronomii mai prosti bani

 6. Horoscoape, zodii … chestii de prostit prosti. Scuze daca sunt mai dur in exprimare dar nu pot inghitii nici macar in gluma acest tip de aiureli.

 7. Pana acum am mai murit de 10 ori si o sa mai murim de inca 100 pana in urmatorii 5 ani. O prostie mare…tot mai mare!

  1. totusi se pare ca a fost o profestie falsa, inainte de 1 aprilie… ca au rectificat :D, am verificat azi! Si sunt viu! :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published.