Fun

"Dusmanii sa moare"

>De ce sunteti suparati pe ei, dragi europeni?
Daca citim istoria, ceea ce voi nu mai invatati, aflam ca ei sunt un popor nomad, adica ce inseamna asta pentru voi mai europenoizilor “se plimba de colo colo cu cortul”, implicit ei n-ar trebui sa apartina unui stat anume cum nu apartin nici berberii din cate stiu au libere trecere peste granitele multor state din desert.
Daca ati observat nu le-am folosit numele in articol ca sa nu se supere, ca cica acum e disputa mare daca se cheama rromi sau tigani.

7 thoughts on “"Dusmanii sa moare"

  1. >In loc de romi sau tigani ce ar fi sa le spunem expulzati. Cred ca nu vom mai avea probleme atunci.:))

  2. >ei doar o parte infima au fost expulzati daca e sa facem un recensamant la nivel mondial cred ca sunt pe putin 50 de milioane!(1000 de expulzati nu inseamna nimic)

  3. >Corect se spune tigani, gipsy. Termenul de romi, sau rromi este o chestie ciudata si aberanta.
    Eu nu am auzit pana acum nici un tigan sa zica despre el sau famila lui ca ar fi romi, nu ei ii zic tigani. Poate astia cu aere de pe la tv, gen manelisti cu patru clase…sa se considere superiori, adica romi.

  4. >Cred ca aceasta expulzare in masa nu este decat o dovada a incompetentei politiei de a se ocupa individula de fiecare caz de infractor…

  5. >@Bogdan Epureanu:sau poate denota faptul ca ei cred ca sunt superiori. de asta nu o sa tina asta cu UE s-a format dupa modelul AMERICAN, dar ei au uitat un lucru aia zic toti "We are Americans!" la noi fiecare e francez,neamt ,englez nu se incurca ei cu altii!
    Cred ca UE e o perdea de ascuns o afacere globala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.