Fun

Cum a ramas cu Grecia. Concediul

Va povesteam in articolele trecute ca anul asta am hotarat sa merg in Grecia, in concediu.

Ei bine am facut rezervare undeva in pe continent la un studio de apartamente dar din pacate datorita tipului de card, cred, am pierdut rezervarea. Mi-au respins rezervarea gazdele fiindca ar fi dorit un avans care nu putea fi retras de pe cardul meu bancar.
In fine am dat mailuri la booking.com, unde mi-au explicat cum sta treaba, pana sa mai facem vreo mutare cineva s-a interpus in perioada rezervata de noi si oricum nu prea mai aveam incredere sa mergem acolo dupa experienta asta.

Asa ca am cautat alta cazare tot prin zona, astfel am ajuns sa rezervam tot un apartament aproape de plaja fix in Thasos, implicit vom face concediul pe o insula greaceasca.
Am incercat sa dau de gazde prin email dar nu mi-au raspuns, asa ca le-am dat un email celor de la booking care au fost foarte receptivi si m-a sunt o domnisoara Raluca, care spre surprinderea mea vorbea limba romana tocmai din Amsterdam ca sa ma asigure ca s-au interesat ei pentru noi si totul este in regula sa mergem cu toata increderea.

Sper sa fie frumos acum ca s-a lamurit nu mai trebuie decat sa stragem euroi pentru vacanta!

Aveti idee daca trebuie ceva de la notar daca mergem cu masina si proprietarul masinii nu ne insoteste?

Tagged , , , , , , ,

6 thoughts on “Cum a ramas cu Grecia. Concediul

 1. Nu, nu iti trebuie nici o procura. Iti trebuie doar talonul, permisul si asigurarea masinii. Bulgarii solicita uneori si cartea verde dar nu mereu.Toti cei care iti vor spune altceva, mananca turkish delight. Sunt ofiter vamal si stiu ce spun, trust me. Sa ai un concediu cat mai placut!

  1. Iti multumesc frumos Alina! de mare ajutor comentariul tau 🙂

   Acum rahatul turcesc este un fel de delicatesa… mi-ar placea sa ajung prin Istambul, poate anul viitor

 2. Eee, primul concediu ! Să fie cu noroc și vreme bună !
  Ar fi interesant să scrii aici ceva impresii și să pui niște poze.

  Numai bine, Vasile ! ☺

  1. Asa voi face Zina, sper si eu la vreme buna, dar din ce stiu eu in Grecia nu prea ploua asa ca in general e vreme numai buna de plaja si de baie! 😀
   Si faptul ca merg pe insula deja suna mai exotic decat inainte :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published.