Fun

Corpul omenesc cel mai perfect sistem creat

Stau si ma uit la clipuri precum cel de mai jos si nu-mi pot da seama cum de unii dintre ei inca mai traiesc… cad in cap de la inaltimi de 4-5 metri, mi-e mi-ar fi frica sa nu-mi rup dea dreptul gatul si ei n-au nimic. Fireste au fost inzestrati cu un organism de fier pentru a compensa prostia de care dau dovada in numeroase clipuri precum cel din articol. Dar totusi, oare cat noroc au unii adica eu daca as face ce fac ei as muri de 25 de ori intr-o zi.
Oare e bine sa ai un corp rezistent sau o minte care sa compenseze slabiciunile fizice. Din cate stiu si eu am avut o mana rupta cand aveam vreo 2-3 ani eu nu-mi mai amintesc nimic nu au ramas sechele totul e perfect…cand esti copil mai merge sa cazi din pat si sa-ti rupi ceva sau chiar sa faci prostioare, insa o data cu varsta trebuie sa constientizezi ca nu mai cazi de la 20 de cm precum un bebe care incepe sa mearga ci de la un metru jumate…unii dintre ei de la inaltimi mai mari.

O simpla cazatura pe gheata pe un batran il poate costa, batranetile linistite…picioare rupte, fracturi de bazin, maini luxate si altele. O data cu varsta nu ar trebui sa ne mai permitem unele “dracii”.

Si totusi ma mir cum naiba au fost inzestrati tampiteii astia cu organisme de invidiat, sau sa fie norocul. Parca se intampla prea des sa scape din fata mortii chiar si cand o cauta.

Tagged , ,

2 thoughts on “Corpul omenesc cel mai perfect sistem creat

  1. Foarte interesant articolul. Corpul omenesc este cel mai bine creat. Este PERFECT ! Se stie foarte bine ca, in situatii de urgenta corpul si mintea intra si ele in urgenta si de aceea uneori nu patim nimic. Ai mai multa forta si gandesti foarte repede in situatii de urgenta.

  2. Exact asa spun si eu: corpul uman- cea mai perfecta (desi nu e corect sa zic asa) masinarie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.