Concurs

Rezultatele concursului online prin licitatii

In primul rand vreau sa va spun ca sunt dezamagit, fiindca nici in acest format nu am avut prea multi participanti…

Sincer nu stiu daca voi mai organiza vreun concurs pe blog.

Vreau sa va spun ca toti concurentii care si-au anuntat participarea sunt castigatori, cu ajutorul lui Ciupanezul, care a sponsorizat concursul cu 3 vouchere in valoare de 80$ fiecare.

LoL3X va primi voucherul de 200 ron pe care-l detineam eu, in schimbul unei fotografii facute in fata mall-ului din Timisoara!
Fiindca Annitu m-a amenintat cu un spam de proportii v-a primi un voucherul de 80$. Sper sa ma spamezi frumos!
Georgel va primi tot un voucher de 80$, contra unei dezbateri pe blogul sa pe tema unui articol de pe pato.ro .
Daemon va primi de asemenea un voucher de 80$, in schimbul unui post pe blogul personal care sa contina si o filmare video cu telefonul sau LG Optimus Black cum urla ca nebunul de fericire ca a castigat la concurs!

Acestea fiind spuse, le multumesc castigatorilor pentru participare…imi pare rau pentru cei care poate nu au crezut in sansa lor si nu au mai participat. In caz ca voi mai face vreun concurs desi nu prea cred, astept o participare mai numeroasa!
Toti vor primi un email de instiintare!

Cred ca avem o problema cu Georgel “Blogul a fost eliminat Blogul de la adresa broscari.blogspot.com a fost eliminat.”, o sa vad daca pot sa iau legatura cu el.

Tagged , ,

16 thoughts on “Rezultatele concursului online prin licitatii

 1. Mda…problemă rezolvată, nu știu ce s-a întâmplat dar am avut așa o “bucurie” de dimineață cu blogul meu. Ms mult pentru premiu. Acum vine partea mea de treaba cea cu articolul.

  1. Da astept sa-ti faci treaba si dupa ce am confirmarea, vei primi codul prin email!

 2. Stii ca eu am incercat sa dau un voucher de-asta fara concurs, fara nimic. Abia daca s-au gasit doi doritori. Si mi se pare normal.

  1. aveam si 2 invitatii pe filelist :), a si cand vrei sa dai ceva chiar moaca… romanul se gandeste ce teapa ii pregatesti! Bine daca-l pui tu sa faca ceva te injura ca de ce trebuie sa faca atata efort pentru ceva asa de nevaloros, fie el si 1000 de euro 😀

  1. sa zicem ca se accepta :)) ca ai zis afara :D… n-ai precizat in fata blocului sau a casei… sa te auda toti vecinii, desi era mai palpitant! poate mai castigam si eu cititori 🙂

 3. Felicitari castigatorilor si la cat mai multe bazaconii. Nu te dezamagi din cauza participantilor. Fii fericit ca ai reusit sa dai ceea ce a trebuit sa dai.

  1. multumesc pentru articol, daca esti dragut te invit si la “intreaba publicul”-articolul precedent, sa raspunzi daca ai vreo idee!
   ti-am trimis email cu codul aferent premiului tau!

 4. Pai poza e facuta cu telefonu’ lu fratemiu si ala nu are net. Alege alt castigator daca nu se poate astepta pana sapt viitoare 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published.