Concurs

Rectificare concurs

Dupa cum stiti, am organizat pe blog  un concurs in preajma Craciunului in colaborare cu Madalina Mihalcea am facut extragerea, am anuntat castigatorii!

Se pare ca unul dintre cei extrasi nu s-a conformat regulamentului concursului si nu mi-a raspuns la email( am incercat sa iau legatura cu el pe facebook, pe blogul sau personal si pe gchat dar fara vreun rezultat).

Imi pare rau pentru Marian Sabo, insa trebuie sa incerc sa dau premiul mai departe… Cristi Mirt sper sa fie pe faza si sa-mi dea toate datele necesare.

Multumesc celorlati care mi-au raspuns promt, o data ce voi avea si datele celui de-al 3-lea castigator al unuia dintre fulare o sa ii trimit datele Madalinei pentru a va expedia cadourile.

Tagged , , , , , , , ,

24 thoughts on “Rectificare concurs

  1. vedem cum rezolvam si problema aia, sa-mi trimiti adresa! Eu o sa incerc sa ti-l trimit acolo, fiindca banuiesc ca ai nevoie :).

 1. Frumos concurs, pacat ca nu am fost in perioada aceea la computer, ca sigur castigam eu :))

  1. Pai sa te abonezi…ca vor mai fi concursuri! Cine stie, era posibil daca participai era conditia minima sa ai sanse!

 2. Omul o fi concurat de dragul concursului… Sau, te pomenesti, ca apare maine poimaine si-si revendica premiul. 😀

  1. Nu cred Nice, omul e concetatean, l-am intalnit personal la cateva blogmeeturi pe aici… si sa fi uimita nu s-a abonat nici o persoana in perioada desfasurarii concursului ( deci nu a fost nimeni sa o faca de dragul lui).

   Si l-am vazut online si pe facebook si pe chat la gmail… ba chiar vad ca e activ si pe blogul personal!

    1. Se rezolva :)), cu proxima ocazie… de cat “praf” ai nevoie? (cam 2 tone)… Toata strada mea e in reconstructie. Deci are Domnul!

  1. 😛 pai de ala, sau macar masina n-am nici eu si fac 3 ani de cand am permis in vara…

  1. Ma indoiesc… nimeni nu a avut nimic de spus in privinta asta! Dar nu se stie niciodata… ce ne poate rezerva viata.

 3. Multumesc! Acum am aflat! Nu am stiut de niciun concurs! Nu stiu despre ce este vorba! Dar… nu conteaza! Bucurati-va in Iubire si Prosperitate!
  PS Datele mele de contact, inclusiv mobil, se afla pe blog, facebook, twitter!

  1. Mariane, te-am cotactat prin toate si n-ai raspuns la niciunul! Imi pare rau, dar premiul a fost revendicat de un alt candidat… Imi cer scuze, dar ti-am dat mail o data cu ceilalti, am vazut ca nu raspunzi te-am cautat pe blog si ti-am lasat mesaj, pe 30 decembrie se poate vedea ca am pus link in articol catre acel comentariu! Te-am vazut online si pe gmail in chat si pe facebook si ai iesit imediat dupa ce ti-am comunicat!

   Tweeter n-am, dar cred ca am facut tot ce mi-a stat in putinta!

 4. asta-mi aduce aminte de ultimul concurs online la care am castigat si eu ceva… castigatorul de drept a fost de negasit si urmatorul pe lista eram eu 😀

 5. Bună Pato!
  Am primit premiul şi fularul este superb, mult mai frumos ca în fotografii. Culorile sunt foarte frumoase. Mulţumesc frumos la amândoi: Pato pentru iniţiativă, Mădălina pentru talent.
  Am ataşat câteva foto pe fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.348253721852477.94191.100000035551909&type=3
  Când am puţin timp liber croşetez şi eu lucruşoare pentru fetiţa mea de 1 an şi 9 luni. Astăzi după serviciu mi-am făcut timp şi chiar am făcut o căciuliţă foarte simplă.
  Un an plin de împliniri!

  1. Ma bucur ca iti place! Si iti multumesc din nou ca esti abonata la acest blog… 🙂
   Sa-l porti sanatoasa!
   Si sa te bucuri de minunea aia mica si blonda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *