Concurs

Premiile de la concursuri sa vina la mine!

Vechi nostri prieteni de la Jorjette o ard natural si au lansat un concurs verde. Ca tot e in tendinte (ca “trand” e expirat) concursul lor e unul 100% natural, fara e-uri si euro, fara conservanti(premii bio). Si bonus fiecare participant castiga cate ceva!

Parca zici ca ii “luna reducerilor”, asa si in online ii luna concursurilor sau mai bine zis luna cadourilor fiindca la inceputul lunii am tinut si eu un concurs la mine pe blog, care a facut 3 fericiti castigatori. Jorjette mi-a spus ca a achizitionat un set de tastatura+ mouse si o pereche de casti , Stefan a mai pus de la el sau de la parinti si si-a achizitionat un mp3 player, Florin din pacate nu am aflat ce a facut cu voucherul de cumparaturi. Florine sa ne spui ce cadou ti-ai luat cu ajutorul premiului de pe Pato.ro!

Se pare ca Soacra nu se lasa mai prejos si intra in hora cu un concurs interesant cu premii in valoare de 200 de Ron. Cititorii si bloggerii cititori ai acelui blog facand la urma jumi-juma banii scosi la bataie. Acum nu va ganditi ca o sa fie bataie cu bate si ciomege ca prin aceste locuri (vezi stirile de la ora 17:00/cinci de luni pana vineri). Nici nu o sa le dea o bancnota, care il afiseaza pe Lucian Blaga si o poezie de-a sa pe verso (cu care ma gandeam eu sa umplu foaia la bac daca o sa imi pice Blaga), ca sa o rupa in doua! Se pare ca cititorii au rezevata suma de 100 de ron si bloggeri la fel. Norocul bloggerilor este insa ca au sanse duble, cum am observat eu chichita (doar sunt roman).
Nici nu trebuie sa faceti prea mult pentru banii astia, ca bloggeri scrieti un articol iar ca cititor completati un formular fireste pe lnga toate astea trebuie sa aveti si o doza considerabila de noroc divin!

Mult succes tuturor si felicitari organizatorilor, mi-ar placea si mie sa mai fac concursuri dar sa gasesc si eu sponsori, ca la visteria blogului bate vantul.

Tagged , , , , , , ,

17 thoughts on “Premiile de la concursuri sa vina la mine!

  1. cu placere, am raspuns si la chestionar! sa vina toti banii la mine :D.
   Interesant chestionar, dar cine m-ar lasa pe mine sa-mi fac hainele intr-un mediu profesionist?

 1. Acum înţeleg de ce ai promovat mai clar concursul soacrei. O dată pentru că e vorba de câştig de bani şi a doua oară pentru că e mai uşor de digerat decât concursul nostru 😛

  Oricum, mersi pentru recomandare … şi te aşteptăm să te înscrii la concurs.

  1. o sa particip probabil si la concusul vostru daca asigurati si transport gratuit!

  1. neah noi doi “ne putem rupe doar in valoare” banii nu-i impart cu nimeni :). Glumesc! Sa ai noroc, oricum s-a dovedit ca ai fiindca ai castigat si la mine o data!

 2. După ce am primit voucherul mi s-a stricat mouse-ul și cu voucher-ul, plus 10 lei de la mine mi-am luat mouse nou.

  Data trecuta cand am castigat cartela , dupa cateva zile mi s-a stricat cartela mea si am inlocuit-o cu cea de la tine :))

 3. Mult succes 😛 Abia te-ai intors si deja esti o amenintare pentru norocul altora :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.