Concurs

Particip la un concurs!

>Cum am scris si in articolul de ieri, am fost foarte plictisit si obosit dupa o saptamana de scoala condimentata cu vreo 3 examene, dintre care 1 foarte important.  Asa ca am citit toate blogurile si articolele pe care nu le-am putut citi in timpul saptamanii fiindca imi cunoasteti situatia , asa ca m-am decis sa particip la un concurs organizat de Blogatul pe blogul sau . Cu putin noroc am avut sansa sa fiu inscris si eu in el, cred ca printre ultimii.
Concursul se numeste “Blogul saptamanii”,  pot sa castig un banner pe blogul lui Blogatu (pe care daca il castig am pretentia sa ma ajute sa imi fac un banner, ca nu am)si recunoasterea cititorilor mei, pe care ii apreciez foarte mult(dar ei stiu deja asta). Ma puteti sustine  postand comentarii pozitive in genul : “Eu citesc blogul lui Pato pentru ca :”, “Votez Pato’s Blog”.
Adresa la care ma puteti vota, o gasiti aici , am contracandidati importanti asa ca  HELP ME!
Va multumesc frumos!

__________________________________________________________________________________
Ps-Concurs pentru oricine vrea sa castige :
PREMII

  • Premiul I – Găzduire web (cel puţin : 1 GB spaţiu web, 50 GB trafic lunar, 10 baze de date MySQL, 10 conturi FTP, 1 domeniu adăugat, 2 domenii parcate) pe 6 luni + 1 domeniu (com/net/org/info/us – la alegere) pe un an ;
  • Premiul II – Găzduire web (cel puţin : 500 MB spaţiu web, 20 GB trafic lunar, 3 baze de date MySQL, 5 conturi FTP, 1 domeniu adăugat) pe 3 luni + 1 domeniu (info) pe un an ;
  • Premiul III – 1 domeniu (info) pe un an

 


Nu trebuie decat sa  faca un tutorial  sau sa traduca unul deja existent de pe un forum din strainatate pentru platforma MyBB.
Mai multe detalii aici .

16 thoughts on “Particip la un concurs!

  1. >@Dannielph:Eu nu-s politician! si nici nu ma bate gandul sa intru in politica…Deci nu promit nimc.

  2. >@dannielph,Zuzu, Satirikon : Va multumesc ! Si chiar daca nu castig va tin eu minte! nu doar pe voi care ati comentat aici ci si pe cei care au votat direct.

  3. >Super concurs. Esti invitat si tu sa participi. Te asteptam cu un email de confirmare.

  4. >Pato Basil chiar merită să câştige ! E un tânăr cu suflet mare, scrie bine, are un limbaj decent. Dacă îşi va alege bine subiectele şi nu va aluneca spre scrisul în care ţinta principala sa fie atragerea cititorilor cu orice preţ, va fi un blogger mare. Succes !

  5. >am o veste trista pentru tine. eu i-am facut lui banner, asa ca nush cum te va ajuta omul…
    oricum, bafta la concurs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *