Concurs

“Make your dreams come true!”

Sunt un tip realist asa ca nu pot spune ca visez, insa am dorinte… ca orice om mi-as dori sa se implineasca.
Insa tot ca orice om imi doresc “inaccesibilul”, firea umana o fi de vina pentru acest lucru sau doar imi place mie sa dau vina pe ceva, doar pentru a ma eschiva de propriile defecte.

Povestea incepe in urma cu mult timp, cand un om simplu la o petrecere normala a intalnit pentru prima data in viata sa o zeita. Stiu e de neimaginat, pentru un pamantean o astfel de poveste insa ea a avut loc si pe cuvant ca nu era orice zeita ci “zeita dragostei”.
Insa povestea mea are un precedent in mitologia greaca, cand Paris un muritor a fost pus sa aleaga cea mai frumoasa zeita, iar acesta a ales-o pe Afrodita, careia ia daruit marul.
Fireste de aici a aparut cunoscutul eveniment din istorie care a condus la disparitia Troiei, Paris fiind printul care a luat-o de sotie pe Elena, cea mai frumoasa dintre muritoare…lucru care a precipitat evenimentele vremii.
Insa cei doi protagonisti din nararea mea, cred ca au studiat istoria si nu isi doresc ca aceasta sa se repete, astfel ca tanarul muritor nu-si doreste sa se casatoreasca cu cea mai frumoasa muritoare, ci sa o cucereasca pe insasi zeita dragostei.
De aici si visul ca dorinta sa sa devina realitate, fiindca aproape isi doreste imposibilul.

Insa daca reuseste ca imposibilul sa devina realitate, va avea loc un eveniment unde tanarul ar trebui sa ii faca un cadou care sa impresioneze cu adevarat o zeita…Sortii reusitei acum depinde de toti zeii Olimpului, fiindca sunt doua mari obstacole, unul cucerirea inimii zeitei si cel al obtinerii cadoului ideal.
Cadoul ideal pentru ea, in viziunea tanarului, il reprezinta o geanta Rosabel din piele naturala, Anuschka:

Termenul “ideal” prin definitie reprezinta o utopie, sortii sunt foarte redusi insa exista o sansa favorabila dintr-o infinitate. Poate reprezenta o poveste Science Fiction, insa poate deveni si realitate totul depinde de sortii norocolui si ai dragostei.
Geanta Anuschka poate crea o turnura favorabila povestii, dar chiar si in cazul in care nu ii va putea oferi in dar una sunt sigur ca nu va renunta usor la inima zeitei.

Acest articol participa la un concurs, povestea ramane la alegerea voastra daca este reala sau nu, insa va asigur ca poate reprezenta doar primul capitol al unei povesti frumoase de dragoste…mi-ar placea sa revin cu o continuare, daca se va intampla ceva.

Totul acum depinde de ei, nu de zei!

Tagged

10 thoughts on ““Make your dreams come true!”

 1. Ce gentuta frumoasa, Pato. Imi place modelul si imprimeul primavaratec. Ai gusturi alese, acum realizez eu.
  Deci zici ca e pentru EA. Iti doresc mult succes la cucerit inimi si premii. 😀

  1. Multumesc Nice, incerc sa ma imbrac cu stil… inca nu mi-am definitivat unul inca, probabil sunt intr-o zona de tranzit momentan. Insa am ales-o cu gandul la ea, pentru ea!

   Multumesc pentur urari!

 2. Imi place felul cum ai spus povestea. Si ca ai ascuns realitatea in spatele imaginatiei tale. Dar parca tot se da de gol intr-un fel, se simte cumva… Insa nu conteaza asta. Vreau sa citesc continuarea. Poate cand povestitorul mai vrea sa ne prezinte ce urmeaza… Cine stie? Oricum, iti doresc noroc din ambele puncte de vedere 😉

  1. Nici nu-ti imaginezi, ce procentaj joaca… intre realitate si fictiune in acest articol, doar prietenii mei cei mai buni stiu povestea, dar iti zic articolul a fost departe de ce mi-am dorit eu vreodata sa transmit pe blog. Poate am avut o slabiciune de moment, fiorii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *