Concurs

KFC

>Am aflat de curand ca KFC are blog si cu aceasta ocazie am aflat si despre o campanie “Smart Choice: fii istet si castiga!”destul de tentant, cel putin pentru mine.
Ideea este ca cei inscrisi sa trimita cat mai multi vizitatori de pe blogurile personale spre insemnarea lor timp de 3 zile…
Deci in principiu dati cat mai multe CLICK-uri !
Defapt daca ma gandesc bine mai mult trafic castig eu de la ei, decat ei de la mine, asa ca tin sa le zic “Multam!”
Mai stiu ca veti spune ca de ce le fac reclama, ca ei vand produse care ingrasa… etc alte chestii din astea, dar sincer eu mananc de la ei din cand in cand(ador sosul de usturoi). Dar cand Casa Loco a scos “Hai sa ne vedem la mall!” cu celebrele “aripi picante,aripi picante…” nu a mai zis nimeni nimic.

14 thoughts on “KFC

  1. >Vasile, n-as participa pentru nimic in lume la ceva pentru JFK, nici pentru McDonald's ori altii ca ei, vanzatori de gunoaie cancerigene.E de mii de ori mai sanatos un senvis facut acasa decat prajelile alea ale lor.

  2. >:D Scuze, m-a luat valul ! KFC, sa ma ierte bietul presedinte american de pe lumea ailalta !

  3. >lasa ma,ca oricum trebuie sa murim odata, o fi mancarea cancerigena,dar ce mancare mai e sanatoasa in ziua de azi? Cel putin e buna.

  4. >@Blogerul: cica este o campanie si nu un concurs,ma lupt pentru 50 de Euro in schimbul postarii pe blog a unui banner de 125×125, mi se pare super ok!

  5. >@Cypy: am o pagina de contact in caz ca n-ai observat. Si nu o sa dau curs solicitarii fiindca blogul tau nu vibreaza ca sa zic asa cu temele si subiectele abordate aici pe blog(nu are material interesant asa oricine poate sa puna ceva porn si ii calca pe urma lui zoso).

  6. >@Gigel: nu este in Galati! urmareste blogul in zilele urmatoare si vei primi o veste faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.