Concurs

Duelul invingatorilor

>

 

Acum ceva timp, eu vă invitam la „Premiile “Pana del Pato 2010″”, iar Cody vazandu-mi initiativa a decis si el sa oraganizeze „Best Blog Awards from Cody 2010” dupa modelul meu. Ce sunt acestea? Două concursuri în care fiecare dintre noi doi v-au invitat să votaţi cel mai bun blog din blogroll-ul fiecăruia. Aţi făcut-o. Rezultatele, aici şi aici.
Acum, la indemnul lui Cody, iniţiem împreună un nou concurs, numit „Duelul Învingătorilor”. De ce aşa? Pentru că atât eu cât şi Pato am desemnat câte un blog din precedentele concursuri pentru a se duela. Din partea mea va participa Boogie, ocupantul locului 2, asta pentru că ocupantul locului I nu e blogger, chiar el recunoscand asta(Nu te uit Satirikon, o bere tot o sa iti dau), iar din partea lui Cody  va participa Degetzica, câştigătoarea concursului sau.
În ce constă duelul? Fiecare dintre cei doi va trebui să scrie 3 articole pe teme alese de mine şi Cody, teme care vor fi dezvăluite pe parcurs. Pentru fiecare temă, fiecare are la dispoziţie 48 de ore. Premiile constau în afişarea pe blogurile organizatoare a unui banner 125×125 cu blogul câştigător şi în promovarea acestuia timp de 30 de zile. (16 ianuarie – 16 februarie 2011).
Dar să îi prezentăm:
  • Degetzica (Cristina), 16 ani, este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Haşdeu Buzău, profil matematică-informatică. Îi place să asculte muzică, să scrie pe blog şi să se plimbe prin natură. Dorinţa ei cea mai mare este de a-şi întemeia o familie iar modelul ei este Will Smith.
  • Boogie (Bogdan), 17 ani, este elev în clasa a XI-a la Liceul “Economic Andrei Barşeanu” Brasov, profil AC (Achiziţii şi Contractări). Îi place să asculte muzică, sa stea la calculator, dar şi blogging-ul. Dorinţa lui cea mai mare este de a se realiza undeva în afara ţării deşi nu prea vrea să părăsească Braşovul. Modelul lui este Mahatma Ghandi.
Concursul se desfăşoară pe perioada 8-15 ianuarie 2011, iar rezultatele vor fi afişate pe ambele bloguri în 16 ianuarie. Acestea vor fi hotărâte după cum urmează:
50% punctele acordate (pe o scară de la 1 la 10) celor doi de către organizatori (Cody şi Pato) pentru articolele scrise;
50% voturile voastre la sondajele aflate pe ambele bloguri oraganizatoare.
Prima temă este: Un articol de 20-30 de rânduri scrise, cu tema “Ce înseamnă blogul pentru tine? Îi poţi găsi o definiţie?”
Cerinţe:
· Respectarea limitelor de spaţiu indicate;
· Respectarea limitelor de timp indicate (până în 10 ian, ora 21);
· Inserarea a minim o fotografie;

5 thoughts on “Duelul invingatorilor

  1. >Foarte misto chestia asta cu duelul. Poate la urmatorul faceti cumva ca sa se voteze cativa inainte de duel, sa vedem cine va participa. 😀

  2. >Buna initiativa! Succes participantilor! De asemenea ideea lui Serginho este si ea foarte buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *