Concurs, Muzica

Cultura pentru bucuresteni si…

…nu numai!
Daca vei citi acest articol, te anunt ca sunt foarte efervescent fiindca primii fulgi s-au stins incet pe obrajii mei. Ninge!

Trecand mai departe peste emotiile mele, am bucuria sa va anunt/informez ca pe data de 22 decembrie va avea loc lansarea primului CD Classic Beat Orchestra, la Arcub.
Probabil ati mai auzit de Classic Beat Orchestra, fiindca am mai scris despre ei pe blog sau poate de la TV deoarece au participat si la Romanii au Talent. Acum isi vor lansa primul disc ce se va numi “Finger Trips”, asta poate fiindca toti, poate mai putin tobosarul, isi folosesc extremitatile membrelor pentru a mangaia timpane… stiu asta a fost siropos.
Pe langa concertul trupei, care va dura in jur de o ora si jumatate, vor fi prezentate o serie de fotografii ale artistei Luizei Boldeanu.
Bilete pentru eveniment puteti achizitiona de aici.

Stiu ca ce am scris mai sus pare foarte oficial, poate ca un comunicat de presa…dar va zic ca baietii chiar sunt niste artisti adevarati. Ei reusesc sa-ti creeze o anumita emotie, una pe care eu am trait-o in vara si este foarte placut merita sa vedeti si voi.
Sunt sanse mari sa merg si eu la eveniment, fiindca as vrea sa-i revad.

Ultima data cand i-am auzit live i-am si filmat:

Asta nu este tot, am si o surpriza pentru voi…sa fim in spiritul sarbatorilor!
Am doua cadouri de dat: 2 invitatii duble la eveniment.

Cerintele Concursului:
Promovati articolul si implicit evenimentul cu share al acestui post pe facebook si lasati un comentariu mai jos, prin care sa-mi spuneti ca vreti sa mergeti la eveniment(precizand contul de facebook cu care ati share-uit)!

Voi trage la sorti pe 17 decembrie cei doi norocosi care vor merge insotiti la spectacol.

Tagged

13 thoughts on “Cultura pentru bucuresteni si…

 1. Ii stiu de la Romanii au talent, mi-au placut! Sunt foarte talentati! De abea astept sa inceapa emisiunea din nou.

  1. Patooo nu concurez pentru invitatii sa stii:-) 🙂 de abea acum mi-am dat seama ca este si un concurs. Daca eram din Bucuresti participam! Succes celorlalti participanti!

   1. sper ca vor fi participanti, fiindca e greu sa ai rabdare sa ajungi pana la final cu lectura …e cam lung articolul, unii colegi de-ai mei s-au plans ca am articole atat de lungi ca nici pentru examene nu citesc atat deci ar trebui sa sintetizez articolele sa le citeasca si ei.

 2. si eu i-am vazut la TV.. pot sa zic ca mi-au placut.. e altceva.. este o experienta care nu cred ca ar strica nimanui 🙂

 3. Vreau sa merg la eveniment! (eu o sa merg oricum, insa vreau sa ajut niste prieteni sa vina si ei, so…): Am share-uit de pe Simona Stefanescu (tbh o faceam si fara invitatii, dar daca tot am facut-o asa, de ce nu? :P)
  Seara faina!

  Simona

  BTW, oameni buni, se merita cu varf si indesat sa mergeti sa-i ascultati live. Ce s-a vazut la teveu nu e nici pe jumatate din energia si sentimentul cu care pot umple o sala oamenii astia!
  Ne vedem acolo! 😀

  1. Multumesc Simona, you are in 😀
   Ma bucur ca stii despre ce este vorba, inseamna ca tu o sa apreciezi cu adevarat ce inseamna :)…eu stiu despre ce vorbesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.