Concurs

Culmea concursului de creatie

Pe pato.ro ruleaza un concurs de creatie…dupa cum bine stiti, sau daca nu stiati aflati acum!

CREATIE am zis!!!

Dar se pare ca unii sunt atat de nesimtiti…de nu se poate. Doar astazi am primit 3 propuneri cu acelasi articol de pe internet… o reformulare a unui articol dintr-un ziar online, alte articole de pe net!

Si culmea culmilor, am primit ca propunere pentru concursul de creatie organizat de blogul meu un articol publicat pe pato.ro! Bravos…romanii sunt nesimtiti!

Deci bai cum sa nu te a ajute neuronul singuratic… incat sa nu realizezi ca tu copii un fragment din articolul participant la “Pana del Pato 2012” al lui Gabriel Ursan, publicat pe pato.ro fireste!

Cum de sunt romanii atat de nesimtiti? Bai adica treceam cu vederea ca am primit vreo 6 articole copiate… dar asta!?

Tipul vroia articol publicat pe blogul meu…uite ca are! Va rog, nu mai faceti de astea ca va faceti singuri de ras, sincer!

20 thoughts on “Culmea concursului de creatie

 1. Pai pana nu ciuguleste romanasul un pic de aicia un pic de acolo nu se simte roman pe deplin!
  Daca vrei sa ai un site de succes faci o colectie de referate … ghici de ce au cautare!

  1. Pai Grig nu zice nimeni sa nu te inspiri, ba chiar sa iei o fraza si pe urma ei sa construiesti singur… mai greu e in domenii care n-a auzit nici mama dracu, da frate daca pun sa scrie o pagina un copil de clasa 3-a de apa iti zic ca-mi scrie!
   Daca pun pe un copil de clasa 5-a sa scrie o poezie, tot face ceva… adica e accesibil oricui!

   Dar sa copii de pe site-ul care lanseaza concursul, articol in halul asta si sa sustii ce e creatie proprie si ca participi pentru premii!? E jignitor, eu nu inteleg cum de nu isi dau seama ca se injosesc in ultimul hal astia de practica astfel de “trucuri”.

  1. Pai nu ca eu nu accept astfel de “marsavii”, cum eu am pretentia sa creez cand scriu pe blog… de regula. Asa am dorinta ca la un astfel de concurs sa nu se vina cu lucruri pe care pot sa le gasesc in alta parte.

 2. Asta se întâmplă când o iei pe scurtătură şi te împiedici chiar când pleci de pe loc 🙂

 3. Mare’i gradina lui Dumnezeu, dar pacat ca n’a mai avut timp sa termine si gardurile. Pato, felicitari pentru acest articol – doar astfel vom reusi sa diminuam dezvoltarea prostiei omenesti.

  1. Pai cine a zis ca participa la concurs… n-avea grija ca de asta “falsori” din astia ma ocup eu… mi-am luat dreptul prin regulament sa nu public orice balarie la mine pe blog!
   Abia a fost Pastele, cu greu m-am abtinut sa nu-l “apostrofez” cu de-alea de dulce.

 4. Poate nu a inteles ce trebuie sa faca… Poate a crezut ca trebuie sa se inspire din postul tau, ca asta e una din cerinte. 😀 Poate a fost beat cand a citit regulile. A facut si omul ce a putut. :))
  Stai linistit, sunt multi aerieni pe bloguri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.