Concurs

Creativii concursului sunt…

In primul rand trebuie sa multumesc pentru participare, celor care s-au incumetat sa transmita ceva si fireste celor de la PUMA SPORTS Romania pentru premii!

Stiu ca a fost greu, e dificil sa te trezesti “liber” intr-o lume plina de constrangeri…chestia asta naste confuzie, am observat asta chiar si in concurs(chiar de la lansare). Fireste eu as fi avut o multime de idei, fiindca a fost ideea mea de concurs si firste mi-am trasat niste obiective si niste directii de cum am gandit concursul.
Imi pare rau daca cineva nu a participat fiindca nu a stiut ce sa faca…poate data viitoare! Oamenii mari nu prea au curaj sa incerce, sa viseze, sa-si lase imaginatia sa prinda viata…cred ca daca ma citeau copii de pana in 10 ani, ideile puse in practica n-ar fi lipsit.

Sper ca v-ati simtit bine in concursul meu, fiindca eu stiu ca atunci cand iti sunt lansate provocari de o alta natura decat cele cu care esti obisnuit “creierul lucreaza”…”Antreneaza-ti mintea facand lucruri noi!“.

Pentru a nu va mai plictisi, cu atatea prelegeri, va spun ca am avut 17 participanti si toti au castigat cate un tricou. Toti 17 vor fi contactati in momentele ce urmeaza pentru a stabili detaliile livrarii:
carmen, Hapi, Gabriel Ursan, psi, Elena Stan, Ana Musat, Madalin Blidaru, ratzone, dordefemeie, Oprisanu Valerica, roxana, C.L.M., omulvaly, Annitu, Andrei Alexandru, Ștefan Stoica, Colorbliss. Creativii sa isi verifice emailurile!

A existat si o “semi-participare” daca ii pot spune asa, insa nu va fi premiata cu tricou fiindca nu a intrunit cerintele regulamentului, Catalina imi pare rau insa te astept sa participi si data viitoare!

Tagged , , , , , ,

28 thoughts on “Creativii concursului sunt…

 1. Iată un coleg generos, care ne promovează gândurile și ideile și ne și premiază!

 2. Felicitari castigatorilor .. imi pare rau ca nu am participat … am uitat complet de concurs X(X(X( ..

  am o ciuda

  1. Da like paginii de facebook(in caz ca n-ai dat) :D, acolo am anuntat de mai multe ori 😀 Si anunt de fiecare data cand am concurs 🙂

   Ei nu fi suparat vor mai exista sanse! Am de gand sa mai fac concursuri desi nu e usor…

 3. un concurs care mi a facut mare placere si la care am participat cu bucurie. un concurs prin intermediul caruia am cunoscut un om frumos si generos. Multumesc Pato pentru premiu si pentru ocazie. Mult succes in continuare in tot ce faci!

 4. Ce tare Pato!!! Merci
  Tricoul ca tricoul dar faptul c-o sa-mi amintesc de fiecare data ca l-am castigat in blogosfera- de la tine si e o creatie originala, asta conteaza cel mai mult!

 5. Multumesc tare mult, Pato!! Deja e al treilea concurs la care particip (toate organizate de tine), ma tem ca devine obicei :))
  M-am simtit tare bine, sa stii. Ca un copil. Tu ai dreptate, parca ne e teama sa ne lasam ideile sa zburde libere.

  Felicitari si celorlalti!
  (am primit mailul, raspund curand – maine cel mai probabil) 🙂

  1. al treilea? pai eu mereu am incercat sa dau cat mai multe premii si sincer asta a fost un concurs pe gustul meu, am reusit sa premiez toti participantii, desi sincer iti zic ca mi-ar fi placut sa existe o competitivitate mai ridicata si sa fi jurizat si eu ceva :D. Astept emailul, nu e mare graba dar luni as incerca sa le trimit.

   1. Da, da, al treilea: despre carti, despre apa si acesta 😛
    Oki, atunci pe maine sigur trimit (as trimite acum, dar mi-e lene sa caut codul strazii :)) )

  1. Dau fireste, far cand mai exact ca eu saptamana asta nu prea ajung la galati si nu pot sta dupa amiaza fiindca n-as vrea sa stau o noapte la camin pentru o bere…cand pot sta acasa. De adus ti-l aduc, l-am rezervat pentru tine … o sa-ti placa 🙂 si fireste ca fac cinste cu o bere!

 6. mulţumesc pentru premiu şi felicitări tuturor participanţilor. regret că nu am fost acasă, aş fi făcut mai multă galerie acestui concurs, dar mă bucur că s-au strând totuşi atâţia oameni.
  data viitoare să mă strigi… facem valuri! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.