Concurs

Concurs online

>Astazi, 16 februarie 2011, lansez un concurs prin care pun la bataie un voucher Google AdWords in valoare de 260, valabil pana la data de 1 aprilie, dupa care, daca nu este folosit valoarea sa scade la 170 de ron si expira dupa data de 30 aprilie. Poate fi folosit pentru conturi Google AdWords noi  sau create in maxim 14 zile de la data utilizarii.

Concursul incepe astazi, 16 februarie, din momentul in care devine public acest articol si se termina pe data de 5 martie, anul curent.
Participantii vor trebui sa  scrie cate un articol,  prin care sa faca o referinta  despre concursul organizat si sa insereze 2 link-uri:
1. catre pagina principala a blogului  cu titlul “Pato’s Blog”
2. catre adresa acestui articol cu titlul “Concurs online”

Dupa publicarea articolelor trebuie sa lase un comentariu aici, din care sa reiasa, link-ul unde a postat.
Fiecare concurent va primi  cate un numar de la 1 la n (n= cu numarul total de participanti), in ordinea inscrierii in concurs.
Aceste numere vor fi folosite pentru a decide castigatorul, prin utilizarea serviciilor oferite de site-ul random.org.
Premiul va fi acordat numai daca va exista cel putin un participant in cadrul concursului. Castigatorul va primi prin e-mail codul de utilizare a cuponului.

*Prezentul  regulament nu va fi modificat decat in cazul adaugarii unor premii noi
Totul tine de noroc, asa ca urez mult noroc tuturor participantilor!

Lista participantilor:
1. Cristescu Bogdan 
2.c_socaciu
3.c_socaciu 
4. c_socaciu
5. Tudor 
6.c_socaciu
7. Marian 
8.c_socaciu 
9.c_socaciu  
10. c_socaciu 
11.c_socaciu 
12.Bogdan Tincu  

31 thoughts on “Concurs online

  1. >Tocmai am primit şi eu ieri un cupon, nu ştiu dacă o să-l foloses. Ingenioasă ideea cu concursul, baftă participanţilor !

  2. >@c_socaciu: da e valid
    @marian: linkurile nu-s active pe titlurile cerute, ori modifici ori nu intri in concurs.
    @Lilly: cuponul te ajuta sa iti promovezi site-ul cu ajutorul lui Google, gen reclamele alea pe care ai avut ocazia sa le vezi diferite site-uri cu "Anunturi google"…iti faci publicitate cu el!

  3. >@Lilly: nu e chiar recomandat bloggerilor sau bloggerilor mici ca noi ci mai mult celor care au afaceri online…ei vor promovare fiindca au si de castigat! Stii cum se zice nu investesti in publicitate mai ales pe net esti nimeni. Tu n-ai nevoie fiindca tu nu urmaresti un venit din blogul tau.

  4. >@Mihai ce link? vrei sa participi la concurs? citesti regulamentul si dupa ce ai o postare despre concurs… pui aici link-ul acelei postari!

  5. Superb post, I’d say thanks to admin becaus i’ve found a lot useful info. I will definitely subscribe RSS. Best regards

Leave a Reply

Your email address will not be published.