Concurs

Concurs

>Fiindca n-am castigat nimic  niciodata sunt hotarat sa castig si eu ceva asa ca voi participa la cat mai multe concursuri pentru a avea sansa de a castiga.
In urma cu cateva zile am ratat sansa de a castiga un premiu, era un concurs cu punctaj si avea o regula care suna cam asa daca doi sau mai multi concurenti au acelasi punctaj se va alege castigatorul acelei pozitii prin random.org si din pacate m-am aflat in aceasta situatie pe penultima pozitie, ultima pozitie fiind ocupata de cineva cu un punctaj mai mic ca mine dar mult mai norocos. Eu am fost eliminat din clasament (asta e norocul meu la concursuri, ce pot sa mai zic, ma bucur ca nu am acelasi noroc si in viata de zi cu zi).
La inceput de an blogul Bazaconii.com, care scrie numai bazaconii indiferent de temperatura, timp, vreme, stare atmosferica situatie economica sau geo-politica a  initiat un concurs cu niste premii interesante…Bine inteles eu tintesc primul loc ca de fiecare data. Nu de alta dar daca as alege locul 3, exista sansa sa pierd o pozitie, doua astfel putand ca de pe locul 1 sa imi asigur spatele.
Ce va rog eu?
Sa intrati cat mai des pe  linkul acesta: CONCURENT si nu cumva sa va inscrieti si voi in concurs pentru a avea eu cele mai mari sanse de castig, fireste ca nu glumesc.
Fie ca cel mai bun sa castige!

11 thoughts on “Concurs

  1. >Norocul vine el, nu-ti fa griji… tu doar participa la concursuri si nu-ti bate capul. Atunci ai sa vezi. 😀 Succes!

  2. >Doar atat? Adica sa intru pe linkul respectiv si atat? Daca e doar atat, atunci done! 😀
    Mult succes!!

  3. >Am intrat si eu, multa bafta.Poate castigi camera aia foto si apoi iti faci poze "pa sistem".

  4. >Daca iti doresti cu ardoare e imposibil ca odata si odata sa nu castigi cevaaa ;;) muult succes.

  5. >Ma bucur si sper sa iti fie de folos… vezi ca trebuie sa o activezi pana pe 31 martie, parca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.