Concurs

Concurs

>Incepand de luni 1 noiembrie 2010, Pato’s Blog  demareaza un parteneriat in colaborare cu Falvo & Rotary Bids.
Falvorotarybids este un site specializat in licitatii, unde membrii inscrisi pot licita in timp real pentru produsele scoase la licitatie. Mai multe detalii despre acsest sistem gasiti aici: http://falvorotarybids.ro/rules.aspx. Concursurile publicate pe Pato’s Blog vor fi de tipul Estimeaza si castiga. In cadrul fiecarui concurs publicat va fi prezentat un produs aflat intr-o licitatie viitoare pe FalvoRotaryBids.ro. Pentru a participa la concurs, orice vizitator al site-ului Pato’s Blog  trebuie sa estimeze pretul final la care va fi vandut produsul respectiv.
1) Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un comentariu cu valoarea estimativa cu care considerati ca se va incheia licitatia pentru produsul respectiv;
2) Dupa anuntarea castigatorilor este necesara transmiterea adresei dumneavoastra de e-mail catre patobasil@gmail.com (fireste cu nickname-ul folosit in concurs)
3) Daca aceeasi persoana estimeaza de mai multe ori  atunci doar ultima estimare va fi luata in considerare;
4) In cazul in care ati castigat, este necesar sa va faceti un cont pe FalvoRotaryBids.ro cu exact aceeasi adresa de e-mail cu care ati participat la concurs. Recomandare: creati contul inainte de a participa;
5) Se considera valide doar comentariile trimise inainte de inceperea licitatiei, data si ora fiind mentionate in articolul concurs.

Premii: Premiul I: 30 de credite in valoare de aproximativ 75 de lei
Premiul al II-lea: 20 de credite in valoare de aproximativ 50 de lei
Premiul al III-lea: 10 credite in valoare de aproximativ 25 de lei

Vor avea loc intre 1-4  concursuri lunar. Daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le adresati.
Am deschis si o pagina noua pe blog cu titlul “Concurs”.

1 thought on “Concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published.