Concurs

Castigatorii concursului de pe Blogul lui Pato

…sunt:

Asa a mai avut loc un concurs online pe Blogul lui Pato. Precedentul concurs fiind castigat tot printr-o extragere, de acest tip, de Tudor( StauPeNet.ro). El a castigat un voucher adwords de la google in valoare de 270 de Ron, pe care am inteles ca l-a facut cadou unui alt blogger.

Ma bucur ca am reusit sa ma sincronizez cu melodia celor de la Queen – We are the champions, o melodie interpretata live, care era intr-un alt tab deschis pe youtube… nici nu stiam ca vor fi aplauze la sfarsit, pentru castigatori (m-a surprins si pe mine). Le multumesc celor de la Youtube fiindca au creat parghia de a face publica dovada unei extrageri corecte efectuate de cei de la Random.org . Cei mai norocosi au castigat!

Daca n-ati avut rabdare sa vedeti clipul o sa anunt si in scris castigatorii si ii si felicit pe aceasta cale, ei sunt:

 1. potty3@
 2. me.daria22@
 3. stefan1993stoica@

Premiile constau in cate un card cadou/voucer in valoare de 40 de ron pe magazinul online emag(Emag nu a avut nici o legatura cu organizarea si desfasurarea acestui concurs).
In cazul in care unul dintre  castigatori nu confirma adresa de email in acest articol cu un comentariu, in terment de 7 zile, inseamna ca nu este unul dintre cititorii mei fideli si astfel premiul va fi adjudecat de umatorul clasat.

*Castigatorii care au fost anuntati pe blog, au timp maxim 7 zile pentru a-si confirma adresa de email pe blog, in vederea inmanarii premiilor. In caz contrar (inseamna ca nu sunteti cititori fideli) premiul va fi inmanat urmatorilor clasati. (extras din regulamentul concursului)

Eu voi trimite si cate un email prin care ii instiintez pe cei trei norocosi, ca au castigat si sper sa rezolvam cat mai repede toate detaliile.

Felicitari fericitilor norocosi, care au castigat!
Felicitari tuturor participantilor, care au fost 44 la numar!
Va multumesc pentru participare si va astept si data viitoare!

Tagged , , , ,

36 thoughts on “Castigatorii concursului de pe Blogul lui Pato

 1. Am trimis emailurile sa speram ca vor aparea si castigatorii aici, sa-si revendice “cadourile de cititori fideli ai blogului”. Sa speram ca ne vor povesti si noua ce si-au achizitionat, ca-s tare curios!

  Din cauza unei atentionari a celor de la Youtube “Your video, Concurs online pe Blogul lui Pato, may have content that is owned or licensed by Queen Productions. ” a trebuit sa schimb coloana sonora a clipului, pentru a nu avea probleme. S-a dus ineditul 🙁 si sincronizarea pe apa Sambetei.

 2. A doua oara cand castig la tine pe blog, multumesc! Felicitari si celorlalti doi castigatori!

  Confirm adresa de mail, este cea corecta: potty3@

  1. Chiar ca! tu ai luat premiul, primului concurs organizat de mine, o cartela sim de la orange cu ceva optiuni… Care am inteles ca a devenit numarul tau pe care-l ai si acum!
   Ai bulan mare pe blogul meu, la concursuri. O sa incerca sa-ti trimit chiar acum premiul, sa vad cum se procedeaza ca n-am mai facut pana acum comanda de carduri din astea.

 3. Woooaaaa…. da, confirm, aia e adresa mea de mail…stefan1993stoica@. Eu ma abonasem dinainte de concurs, acum am si castigat. Felicitari si celorlalti.

  1. stefane toti abonatii au participat la extragere, nu stiu daca ai inteles sau nu dar nu a fost ideea de concurs ci de a-mi rasplati cititorii fideli! Eu nu le numesc premii ci cadouri!
   Fiecare acum crede ce vrea. O sa iti fac si tie plata premiului/cadou. Lui Florin i-am facut-o deja astept sa-mi raspunda ca a l-a primit.

 4. Felicitări câştigătorilor!
  La cât mai multe concursuri Pato.
  Poate la viitorul câştig şi eu … 😛

 5. i-auzi ce concursuri interesante organizezi. la viitorul daca voi fi pe faza ma voi baga si eu. felicitari castigatorilor care sunt mai grei cu 40 de ron 🙂 , in special lui Stefan care chiar merita pentru comentariile lui bune.

  1. ce sa-ti fac daca nu esti un cititor fidel… si nu te-ai abonat :(, poate data viitoare!

   1. pai nu stiam de treba cu abonarea. dar uite ca acum m-am abonat. astept msg de confirmare 😉

 6. Felicitari castigatorilor! Eu am fost ultimul din lista 🙁 nu primesc si eu un premiu de consolare? 🙂

   1. 🙂 Multumesc, eu glumeam insa. Felicitari pentru concurs si il astept pe urmatorul. Sigur voi castiga premiul…

   2. oricum noi cochetam de mult… asa ca e ceva natural!
    Si eu il astept pe urmatorul vostru concurs!

 7. Aww și vroiam și eu un router nou hehe. Felicitări norocoșilor și felicitări ție. Un concurs simplu și plăcut.

  1. Cine stie, poate data viioare o sa ai sansa… o sa incerc sa mai fac cand o sa mai am bani sau de ce nu daca o sa atrag sponsori!

   Ati auzit domnii/doamnele cu sponsorizarile? Se poate si aci, va astept… aveti o pagina de contact care va e dedicata!

 8. Felicitari celor care au castigat:D..sper sa isi cumpere ceva frumos de la emag

 9. Nici n-a trecut bine o zi 🙂 ca lumea a inceput sa se dezaboneze! probabil is nemultumiti de soarta harazita de SUS!

  Da-l notez eu in lista pentru viitoarele concursuri sa nu mai aiba “bunul simt” sa faca prezenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *