Concurs

Casio o marca de renume

Casio este o afacere fondata de catre Tadao Kashio in anul  1957, fiind prima firma constructoare de instrumente de calcul electronice din Japonia. Ceasurile Casio sunt foarte rezistente si practice, fiind folosite de sportivi, atleti, alpinisti, exploratori datorita functiilor lor multiple precum: radiocontrol, alarma, altimetru, barometru, termometru, busola, grafic mareic, ora mondiala, ora duala, cronometru, temporizator, fazele Lunii, calculator, iluminare fundal, ora de vara, indicator viteza etc… Fireste ca fiabilitatea si utilitatea lor nu a fost trecuta cu vederea de cei mai ingeniosi oameni ai plantei, cei care inventeaza si improvizeaza ceva nou pentru a intra intr-o noua era. Folosindu-se de caracteristicile unui anumit model liderii, specialistii si adeptii miscarii radicale al’Qaida au transformat modelul Casio F-91W intr-o carte de vizita. Se pare ca in inchisoarea Guantanamo, conform unor scurgeri preluate si publicate de WikiLeaks, obiectul cu pricina este considerat un indiciu al apartenenţei la organizaţia islamistă a lui Osama ben Laden.
Se pare ca mai multi detinuti care au fost capturati si mai apoi “depozitati” la Guantanamo, purtau la mana modelul care pe ebay costa in jur de 12 dolari. Cum erau destul de multi care detineau explozibili la ei, fie pentru că au urmat cursuri, fie pentru că aveau legături cu locuri unde erau fabricate bombe, fie pentru că aveau relaţii cu persoane identificate ca experţi în explozivi, niste minti luminate au tras concluzia ca ceasul constituia un fel de insemn distinctiv. Ma bucur ca serviciile secrete au aflat asta, de acum orice detinator al unui astfel de model risca sa fie considerat un terorist, un inamic public, deci daca aveti un astfel de model va sfatuiesc sa nu-l mai purtati fiindca riscati sa primiti un glonte in “bostan”, mai ales daca purtati burca si haine din alea largi.
Daca specialistii fabricanti de dispozitive explozive foloseau ceasurile Casio, inseamna ca ele sunt de o deosebita utilitate, avand tot odata si un raport foarte bun calitate-pret. Se pare ca ei s-au folosit de filosofia firmei, probabil de aia au si optat pentru produsele ei fiindca ei se bazeaza la fel ca si conducatorii firmei pe “creativity and contribution”, creativitatea o folosesc pentru a dezvolta noi dispozitive cu care sa omoare inamicul prin contributia care o aduc pentru razboiul sfant, supranumit si Jihad. Din categoria si altii, adica nataraii contribuiesc cu viata lor, fiind luptatori kamikaze,  ei duc mai departe creativitatea japoneza:)) ca doar ei au inventat termenul de “kamikaze”.

Sincer chiar ma gandeam sa imi achizitionez un model de genul fiindca pe mine oricum ma  cauta politia:)), am gasit pe net in Romania la doar 65 de ron. Stiti vorba aia o baterie costa 2.5 , un ceas costa 65 , o  vizita la sectie e nepretuita.

6 thoughts on “Casio o marca de renume

    1. are niste preturi foarte bune… in comparatie cu adversarii de pe piata asta, iar calitatea este ireprosabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.