Concurs

Casa din copilarie

>Imi aduc ca pe la 10 ani, asa imi doream sa am o casa ala James Bond daca ma intelegeti.
Visam sa am arme peste tot in casa, pitita prin pereti, prin tavan, in spatele oglinzilor…Bine asta e doar o picanterie.
In genere ideea era sa am banii lui Ion Tiriac si  o mosie, intr-o zona montana si in mijlocul careia sa existe un lac iar pe malul lui sa am o casa, gen cabana…

Casa era dotata cu garaj, avea living cu semineu, 4 dormitoare, bai, o bucatarie, o tarasa la mansarda.
In apropiere intr-un pom aveam o casa in copac… care comunica cu terasa casei mari printr-o tiroliana. Toti copii viseaza sa aiba o casa in copac, nu stiu de ce.
Casa mi-o imagineam intr-un fel de poiana, in mijlocul unei paduri dese, unde vroiam sa joc parr-pac(paint ball daca tot ne-am upgradat), un teren de fotbal in spate si fireste un teren de tenis.
Nu stiu daca stiti mosia lui 50 cent, cam asa ceva doream bine fara casoaia aia enorma a lui.
Prin padure sa fie fost niste trasee(drumuri forestiere), pentru a ma putea plimba cu bicicleta sau cu atv-ul.
Imi place mult viata in natura, asa ca atunci cand m-as fi plictisit de confortul casei imi luam cortul si campam in proria mea padure,.Tare, nu?

Acum nu mai visez la toate alea, desi ar fi frumos, casa mi-o mai doresc inca numai ca nu vreau sa mai aiba acele utiltitati pentru un spion sau ca prin filme. Ca arme poate as pune una pe perete, o KATANA originala!
 Mi-am gasit deja si arhitectul, o prietena care vrea sa devina arihtect si proiectul o sa fie moca!
De ce?
Avem un deal!
I-am promis ca eu ii fac un proiect pentru un yacht…asa ca suntem chit!

*pentru adresa pozelor apasati direct pe ele

Era sa uit, casa mea o sa fie una eco, o sa-si produca singura energia necesara folosind puterea vantului, a soarelui, a apei… asta depinde de zona geografica in care imi voi cladi proiectul.

19 thoughts on “Casa din copilarie

 1. >animalute nu vrei? si copii? si o nevasta frumoasa si multi prieteni dragi 🙂 ?

 2. >Animale sigur cai, un caine si cam atat… N-am eu grija de mai multe, de atat.
  Hei cand eram mic nu ma ganeam la nevasta si copii! Prieteni da!
  Familie da, sa am cu cine ma bucura de toate.

 3. >Caini Golden Retriever cred! mi se pare cel mai simpatic si are o fata pasnica:))

 4. >Nu mai stiu ce fel de casa imi doream cand eram mica, insa acum stiu ca nu vreau una prea modesta… :-s

 5. >da, si eu ii bateam la cap pe ai mei "sa ne luam casa la tara". 🙂 Si cind ma duceam la varu-meu, la tara adica, nimeni nu ma scotea din cotetul gainilor! 🙂

 6. >Te-ai scos cu arhitecta :P,e frumoasa casa,iti doresc sa iti indeplinesti visul.

 7. >Norocosule, ai arhitect personal deci 🙂 E bine ca ai renuntat la arme! Eu nu stiu daca am o ,,casa din copilarie", nu cred ca aveam astfel de ganduri…, dar ma atrage si pe mine ideea unei case in mijlocul naturii, prin preajma 2-3 cai si un caine. Sa nu uitam familia fericita, da 🙂

  1. Vom vedea pana atunci, sper sa fiu in stare sa proiectez si constructii civile… sa-mi fac exact casa visurilor :), dupa propria imaginatie.
   Asta fiindca si ea a venit tot la Nave :)), nu s-a mai dus la arhitectura civila implicit probabil o sa fie capabila sa-si proiecteze singura yacht.

  1. imi fac proiectul il duc la cineva acreditat il studiaza si pune parafa. Ei dar mai e pana la casa visurilor… “one day baby will be old!” poate atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.