Concurs

Card de bonusuri si reduceri

Coolbuyclub.ro este un serviciu de gratuitati, bonusuri si reduceri, care ofera un astfel de card.
Serviciul este foarte bine implementat si este in continua dezvoltare. Momentan din cate am observat bucurestenii sunt mai avantajati, asta si fiindca in Romania mai intai in capitala se invarte lumea apoi mai greu ajung si orasele de provincie in tendinte. Insa cum internetul interconecteaza orice si pe oricine si cum magazinele online sunt continua ascensiune, ar putea fi deveni o investitie profitabila chiar si in acest caz:

Fireste consta intr-o mica investitie, dar daca sunteti o persoana activa puteti observa ca este o decizie profitabila, achizitia unui astfel de card.

Un mic exemplu ar fi doar daca ati face sala timp de 1 an de zile cu 10% reducere… ati economisi 60 de ron, la un abonament de 50 Ron lunar.
Daca luati masa saptamanal, iar un an are peste 50 de saptamani, la o comanda de 50 de Ron cu o reducere minima de 10%…puteti economisi intr-un an de zile 250 de ron.
Daca nu v-am convins, o data pe an mergeti si in vacanta la munte spre exemplu si daca veti alege Predeal Comfort Suites 5* prin cardul oferit de Coolbuyclub.ro beneficiati de 30% reducere. Pentru un sejur de 6 zile economisiti aproximativ 600 Ron. La hotelul asta ma voi caza si eu anul asta, daca nu chiar in urmatoarele saptamani!

Economii de aproximativ 1000 de ron, reies la un mic calcul, doar cu 150 de ron investitie.

Daca sunteti foarte activ social puteti economisi mult mai mult si acest card va poate fi de real folos pentru bugetul lunar si anual. Ce e interesant la acest serviciu, este ca duce o lupta activa pentru dezvoltare si promovare si aduc noi facilitati in retea, imbogatind sistemul cu noi parteneri.

Si vedetele folosesc acest card, poti citi aici cum l-a folosit Cabral.

Acest articol participa la un concurs despre care am aflat pe blogul Standout.
Daca voi castiga acest card il voi face cadou unui cititor, care are mai mare nevoie de el, decat mine.

16 thoughts on “Card de bonusuri si reduceri

 1. Nu-i domeniul meu. Insa par foarte ok aceste carduri. Pentru cine vrea…
  Succes cu acest concurs, sa castigi cardul si de de nu, iphone-ul 😉 Ar fi destul de neinspirati sa nu te aleaga castigator. Eu zic ca meriti 😛

  1. Cu cardul sincer nu prea am ce face nici eu, in Braila n-au nici un partener… iar in Galati am vazut ca sunt 2(un salon de infrumusetare si magazin cu articole pentru bebe/copii, care nu intra in cercul meu de interes momentan). Dar daca eram bucurestean, era super un astfel de card :D. Sa iesi la pizza cu prietenii si sa beneficiezi de 40-50% reducere, e ceva 😀

   Si iphoneul se da prin tragere la sorti, dar cine stie 😀

 2. Pato, nu te mai plange atat ca in ultimul timp esti foarte norocos. 😀 😛 Ai castigat la Alice excursia la Predeal si acum esti pe cale de a intra in posesia unui card. 😉

  1. Nu ma plang de asta, iar in ultimul timp chiar se intampla lucruri la care nu ma asteptam :D.
   Nu stiu cat de folositor mi-ar fi un asemenea card :). Tu crezi ca ti-ar folosi? Din Bucuresti am vazut ca poti beneficia de o multime de promotii si reduceri de pe urma lui, restaurante, evenimente, servicii :D. Ti-ar place sa incerci asa ceva?

   1. Pai inseamna ca meriti! 😀 Felicitari! 😉 Momentan sunt ingropata in datorii, sper sa ies cu bine peste doi ani din perioada asta neagra. :))

 3. sincera sa fiu si pe mine ma bate gandul sa imi achizitionez un astfel de card, mai ales ca, asa cum ai zis si tu, in capitala oferta este mult mai diversificata.

  1. Sau poti participa la concurs…sau daca-l castig eu poate ajunge la tine :D, mai nou esti bucuresteanca stiu, dar parca tot din Ploiesti te stiu.
   Va mai trebui sa scrii articole, in care sa-mi reformatez asocierile :D.

 4. E interesanta chestia iar exemplele sunt cat se poate de bune. Din punctul de vedere al unei persoane care face sala, economisirea nu e chiar mare dar e de bun augur. Partea proasta e reticienta romanului…

Leave a Reply

Your email address will not be published.