Concurs

Accesorii pentru baie

La fel ca si livingul sau bucataria si baia trebuie sa fie frumos echipata, sa aiba un stil aparte… fiindca acolo cand intra un oaspete o sa isi defineasca adevarata parere.

Pe langa curatenie ar trebui sa gaseasca si niste alegeri cu bun gust. Spre exemplu e placut sa vezi o baie care este acoperita cu flise si gresii de un albastru culoarea marii, ii da asa un aer de prospetime si face trecerea de la planul terestru la cel acvatic.

Ei parca nu prea imi gasesc asa inspiratia astazi, pentru asta ideea este ca Roxy organizeaza pe blogul ei personal un concurs in care sunt promovate niste produse ale firmei nemtesti Grohe, avand ca premiu 40 de euro. Concursul va fi castigat de cel mai original articol, se pare ca originalitatea mea a disparut in tenebrele pamantului. Ce sa fac nu stiu cum sa le leg fiindca sunt 3 produse diferite, poate daca era unul puteam sa fac ceva original, o poveste. Domnii care au initiat concursul nu au fost inspirati sincer fiindca trebuie sa abordez 2 baterii monocomanda si un pachet care contine o baterie monocomanda, o baterie de cada si un set de dus.

Destul de complicat zic eu, nu stiu la ce s-au gandit dar sfatul meu e ca pe viitor sa incerce sa nu mai faca ghiveci ca nu iese frumos. Inteleg ca ei vor sa fie cat mai rentabila aceasta actiune insa ar fi  trebuit sa se rezume la un alt mod de abordare, sa isi aleaga fiecare un produs pe care vrea sa-l promoveze sau nu stiu. Asa fug dupa 3 iepuri si s-ar putea sa nu prinda niciunul.

Astfel avem:
-pachetul Eurosmart Cosmopolitan format dintr-o baterie monocomanda pentru lavoar

-pachetul Cosmo Pack care asigura toate necesitatile unei bai( baterie lavoar si cada si set pentru dus)

-pachetul Eurosmart – Grohe contine o baterie pentru lavoar

Toate produsele Grohe am observat ca au garantie 5 ani, un lucru bun din cate imi pot da eu seama. Designul este unul practic si interesant, veti lasa masca vizitatorii casei dumneavoastra dupa ce vor vedea ce bijuterii detineti in baie.

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul organizatorilor, daca e vreo problema imi rezerv dreptul sa sterg imaginile dar si linkurile( sa fim chit).

Va rog sa nu uitati de concursul de pe blogul meu… sus in drepta unde scrie concurs puteti afla detalii!

Tagged , , ,

12 thoughts on “Accesorii pentru baie

 1. bafta multa!
  acesoriile sunt foarte importante intr-o baie si tind spre calitate pentru ca pana la urma ieftinul inseamna scump

 2. Accesorii pentru baie?
  Eu nu am baie, cand ploua afara imi torn sampon in cap si las natura sa faca restul!!!

 3. Arata bine ce vad in poze, totusi, nu stiu de ce, dar mi se pare cam lunga perioada de garantie…..

   1. ca e calitate verificata atat… asta cu calitatea Germana a inceput sa ma cam lase rece de cand i-au spurcat de mama focului pe Spanioli, au facut varza tot ce insemna afacere/cultivare castraveti in Europa ca abia intr-un final sa-si dea seama ca Ecoli vine de la ei, de la niste boabe de fasole.

   2. Eu cred ca totusi eu aveau ceva de castigat de pe urma unei astfel de erori!(mi-e greu sa cred ca fost aruncata involuntar) sunt singur niste interese… din care ei au de profitat( daca urmaresti ei sunt cei care au avut economia cea mai buna si o au inca in UE si le dau in cap Grecilor, Spaniolilor si Potughezilor si tuturor care nu-s pusi pe treaba, ca ei.

    1. Adica au facut varza toata productia(inclusiv de la ei din tara) europeana de castraveti, importurile, exporturile … ce sa mai au facut varza tot ca mai nou sa trebuiasca sa despagubeasca fermierii Spanioli din fondurile UE cel mai probabil(unde contribuie si ei, poate cel mai mult). Cred ca au avut enorm de castigat …

 4. 40 de euro adica suma. Initial ma gandeam ca premiul e un produs de 40 de euro de la Grohe si nu prea gaseam nimic in banii astia. Bine calitatea costa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.