Fun

Concert de pian inedit

Stiti concursurile de gen: American Idol, Got Talent, Romanii au talent. Da, genul ala de emisiuni care au prins in toata lumea si au reusit sa promoveze unele  talente  in genere “cantaciosi”.
Dar la aceste concursuri participa si asa zise “talente” care fac tot felul de bazaconii, ca tipii din videoclipul de mai jos:

Melodii celebre interpretate intr-un stil unic si amuzant, pare a fi reteta perfecta unui viral pe You Tube, care sa circule pe toate blogurile. Muzicienii redau coloana sonora din celebra serie Nasul sau “Godfather”. Sa interpretezi aceste piese la pian fara maini cred ca este o adevarata performanta, dar la modul in care o interpreteaza ei e mai mult de atat! E ceva nemaivazut sa canti atat de bine la pian fara a te folosi de maini,(poate o fac, dar  pentru a-si pastra echilibrul), asta e un mod inovator de ati folosi “organele” si cred ca poate avea mai mare ecou in media decat Claudiu Bleont, care a dat un interviu in costumul lui Adam. Bleont vroiai sa faci ceva artistic, trebuia sa te inspiri de la baietii aia, ce ai facut tu  e doar vulgar.
Nu doar romanii cauta talente si tipii astia chiar sunt talentati, nu plini de “talente” cum am vazut in ultima editie a emisiunii “Romanii au talent” in care 2 concurenti care n-aveau dupa ce bea Cola, au “imprumutat” in mai multe randuri sticla de suc a lui Mihai Petre, “omul negru” al juriului.
Pentru a exersa la pian melodia “Godfather” si alte melodii celebre incarcati virtualpiano.net. Selectati “Sample music sheets” si veti avea in fata “partiturile” cu tastele pe care trebuie sa le apasati.

16 thoughts on “Concert de pian inedit

 1. >uite ca desi m-am lovit de stirea cu Bleont fata voia mea, am reusit sa o ignor asa ca nici pina acum nu stiu in detaliu despre ce a fost vorba! 😀

 2. >Mi-ai amintit de un banc :Se duce David Copperfield la plaja si, cand il vad, toate femeile sar pe el :
  – David, David, fa-ne si noua o magie !
  David : -Nu pot ca n-am nici un instrument la mine. Dar totusi hai. Tu, intoarce-te cu spatele. Simti un deget in fund ?
  Ea: -Da.
  David : -Bine, uite mainile !! :))

 3. >Se mai gasesc si unele nontalente sa participe doar ca sa apara la teveu, in loc sa lase loc talentelor adevarate. Succes la concurs!

 4. >Sincer, parerea mea e ca trebuiau sa cante "Nothing gonna change my love for you"… :)))

 5. >:)) oricum o sa ii batem pe restu' la "specimene" care gasesc ceva "inedit" de facut.

 6. >Iar Bleont. Un libidinos care nu mai are succes la femei. Personal nu gust astfel de emisiuni, gen dansez pentru tine, cele ale lui Dan Negru, sunt facute doar cu un scop pur comercial, si nu vezi nimic in ele. Ma bucur insa ca s-a gandit Pro Tv-ul sa implementeze si la noi acest proiect. Macar aici mai apar oameni simpli, care au ceva de spus, unii, iar altii, destul de dusi la minte, vin sa bea sucul altora. Ma gandesc la copilul ala, cat de mult l-a distrus masa.

 7. >interesant clipul (din ce tara e…), exista peste tot persoane cu aptitudini d-astea.
  am vazut si eu primele doua editii de la "Romanii au talent" si mi-au placut cativa, insa doar cativa.
  in schimb nu-l suport pe mihai petre, mi se pare copia proasta a lui simon cowell, probabil il chinuie talentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.