Fun

Cocalarul no 1

> Ma intreb daca curentul asta a luat nastere in Romania. Cocalar intr-o oarecare masura inseamna sa fii si snob , ca gandire ma refer, sublinez asta fiindca multi confunda cocalarismul doar cu vestimentatia ceea ce este total gresit. Snobism mai mare la o “vedeta” de calibrul lui nu cred ca am mai vazut, cred ca se inspira de la becali fashion, de pe becali TV care da de mai demult tonul peste ocean, fiindca am mai scris un articol pe tema asta click.
Snobism din asta mai vezi doar la  arabii care s-au nascut cu aurul sub casa (aurul negru) si fac astfel de gesturi fiindca nu-s prea cultivati. Probabil ca de la noi a luat nastere dar s-a raspandit ca un virus letal, dand nastere unei epidemii.

11 thoughts on “Cocalarul no 1

  1. >E asta e un fel de JIJI isi pune oamenii sa-l "aposteze" pe hot, ca ori e golani ori nu mai e…

  2. >apai cred si eu ca la cate radare ia omul cu masina aia – teancul asta e obligatoriu

  3. >Eu zica ca e o ciorba de snobism combinat cu marketing, publicitate gratis, cu juma de milion de vizualizari pe net. Ai sa zici pei da ce 50 asta nu e cunoscut? Ba da dar pentru un nou album ai nevoie de atentie, asta a si capatat atentie, e ca in postul celalalt doar ca asta se rahateste bani, si e capabil sa faca juma de milion de oameni sa se uite la el, singur de capul lui.

  4. >Bibabum si masinile tot a lui sunt dar, ideea e ca nu faci gesturi din astea

  5. >eu nu l-as judeca pentru faza asta, cum zice si giacomo, el chiar e o masina de facut bani si are nevoie de atentie si respect. Cocalarii adevarati sunt aceia care cred ca-l pot imita sau se cred mari gangsteri, cand defapt ei is rupti in buzunare.

  6. >off topic: cand dau scroll in jos merge sacadat si foarte greu, si probabil nu doar mie mi se intampla. Eu am fost unul dintre putinii care au zis sa nu-ti schimbi tema, iar noua tema mi se pare chiar nasoala.

  7. >@Mircea: aici sunt 2 milioane de dolari, air averea lui este undeva peste 400 de milioane. Fi sigur ca nu-si face el griji daca i fura careva, iar daca \-i fura fi sigur ca nu are cum sa scape.

  8. >Adriank:scriu dintr-o biblioteca acum, unde nu sunt calculatoare de calitate… dar merge de minune scrolul(la ce viteza ii dau),nu stiu ce sa zic, daca se mai intampla si altcuiva il rog sa-mi spuna.
    Cat despre schimbarea temei, a fost o alegere obiectiva, asa a reiesit la poll. Banuiesc ca ai votat impotriva schimbarii(si eu am facut asta) dar am fost putini si a trebuit sa imi respect cuvantul( tema aia o am salvata in calculatorul personal)

Leave a Reply

Your email address will not be published.