17 thoughts on “Clar de luna

  1. Ei, nici macar amator nu ma pot numi… dar am avut norocul sa fac niste fotografii incredibile de cand am aparatul asta :).

 1. Nu sunt mare fotograf, dar cred ca era mai frumoasa daca era mai detaliata. E artistica ce-i drept, dar avand in vedere ca puteai surprinde un peisaj frumos, daca nu era asa de incetosata era mai bine. Parerea mea 😀

  1. Crede-ma ca umilul meu aparat nu face fata noaptea…cat m-am chinuit sa focalizez luna sa iasa clar. Noaptea nu da randamentul scontat, nu este pentru asa ceva calitatile tehnice totusi il ajung.
   Da foarte mari rateuri noaptea, nu-s multumit de el noaptea, insa pe lumina potrivita scoate niste fotografii divine 😀 La cati bani am dat pe el si-a facut treaba si inca o face, probabil o va face si in viitor fiindca inca n-am de gand sa investesc in ceva mai profi.
   Mi-ar face cu ochiul un mirrorless( cica e destinat bloggerilor), insa pretul ma distanteaza de el.

   1. Daca ai rabdare pana la BlackFriday, strange-ti banii si asteapta. Eu am prins un super aparat foto la 45% reducere. Este un aparat bridge, intre DSLR si compact.

    1. Mai este pana la Black Friday, insa poate o sa fie un obiectiv pentru 2013 pana la urma.
     Cred ca am sa adun toti banii pe care ii am castigati deja din afiliere si cei care se vor mai aduna pe parcursul anului asta… poate adun macar vreo 1500 de ron prin Decembrie cand este Black Friday si-mi fac un cadou, pentru a va face si voua cadou fotografii de calitate mai des pe blog.

     E un deal win-win( eu si cititorii)…cumparati articole prin linkurile/bannerele mele(fireste cand aveti nevoie) eu castig putin din comanda(dar se aduna) si poate imi schimb aparatul cu unul mai performant.

 2. Of, Pato, imi aduci aminte de o alta noapte cu luna, cea petrecuta de mine pe puntea unui vas pe Dunare, in luna septembrie. A fost o croaziera memorabila, in Budapesta, am indurat frigul ca sa surprind magia orasului, dar nu a iesit mai nimic. Am fost atat de deceptionata… Cred ca am facut peste 100 de fotografii, din care doar 2-3 ceva mai ok. Din restul nu se intelegea nimic. A iesit si luna intr-o poza…cand am vazut fotografia ta mi-am adus aminte de ea. 😀 😛
  Daca vrem si fotografii de noapte trebuie sa ne orientam spre ceva mai profi. Trebuie sa strangem bani pentru BF-ul de anul asta.

  1. Deja mi-am facut un plan de bataie… cu fiecare investitie facuta de vreun cititor al blogului in cumpararea de produse de pe emag, printr-un link sau banner affiliat de pe pato.ro voi castiga cativa lei sau zeci de lei iar la sfarsitul anului cand am sa trag linie mi-ar place sa imi pot achizitiona o camera interesanta… cu vreo eventuala reducere de Black Friday( la care observ ca te-ai abonat si tu).

  1. Pai aseara m-a prins 2 noaptea, cand m-am culcat…
   De urlat, hmmm nu… dar n-as zice niciodata nu. Doar ca sper sa fie de fericire!

  1. Si aparatul meu este ok, face o treaba minunta pe timp de zi… insa noaptea cam someaza :(.
   As avea nevoie de unul care sa faca si tura de noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.